PRITVOR “NEŠI RUMUNU”: Držaljom od sekire prebio prijatelja ispred seoske prodavnice u Požeženu

Osnovno javno tužilaštvo u Velikom Gradištu pokrenulo je istragu protiv Slobodana Stokića (57), zvanog „Neša Rumun“, iz Požežena, zbog sumnje da je izvršio krivično delo nanošenje teških telesnih povreda.

Foto: M.V/Ilustracija

Zbog ovog dela, za koje je zaprećena kazna od 1 do 8 godina zatvora, njemu je određen jednomesečni pritvor, da ga ne bi ponovio i da ne bi uticao na svedoke.

On se sumnjiči da je 10. maja ove godine, ispred seoske prodavnice u Požeženu, nakon svađe pretukao Božidara Miloradovića (64) iz ovog sela. Oni su od popodneva pili pivo ispred prodavnice, da bi u večernjim satima između njih započela svađa.

Oko 21 sat, osumnjičeni je otišao kući i vratio se autom, nudeći oštećenom da ga odveze kući. Pošto je ovaj to odbio, on je uzeo držalju od sekira iz auta i njome više puta udario oštećenog po glavi i telu. Tom prilikom oštećeni je zadobio prelom nosne kosti sa dislokacijom, a veštačenjima i snimanjem skenerom utvrdiće se da li je došlo i do povrede bubne opne i potresa mozga.

Posle ovog napada osumnjičeni je uhapšen i određeno mu je zadržavanje od 48 sati. U prisustvu advokata koga je sam izabrao, osumnjičeni, koji do sada nije bio osuđivan, tokom saslušanja pred tužiocem branio se ćutanjem.

(Tpknews.com/M.V.)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker