“IGRAJ ILI ĆEŠ DOBITI OTKAZ”: Predsednik opštine Golubac preti igraču FK “Đerdap” i njegovom poslodavcu!

Vojkan Miljković-Dibala iz Miljevića, bivši igrač Partizana, dao je momentalni otkaz u firmi u kojoj je bio zaposlen kao radnik obezbeđenja, pošto su njemu i njegovom šefu stigle pretnje i ucene od strane predsednika opštine Golubac, Mijović Nebojše.

Predsednik opštine Golubac Mijović Nebojša – Vojkan Miljković-Dibala

Naime, kako je za TPKNEWS ispričao Vojkan Miljković, predsednik opštine Golubac, Mijović Nebojša, zbog odbijanja Miljkovića da nastavi da igra za FK “Đerdap”, uputio je salvu ucena i pretnje, kako njemu tako i njegovom šefu.

– Šta da radim ja? Meni su ostali dužni. Obećali mi a posle nisu ispunili. Nisu mi se javljali na telefon puna četiri meseca, i sada kada sam ja našao posao, sada, kada ističe ugovor koji imam sa njima, zvali su me i uslovljavaju me da opet igram za FK “Đerdap” da im pomognem da ostanu u ligi, ako hoću da nastavim da radim u firmi gde sam se zaposlio – , kaže Miljković.

Naš sagovornik kaže da ga je prošle godine kontaktirala uprava FK “Đerdap” i zamolila da igra za njihov klub kako bi im pomogao da ostanu u ligi. U decembru 2020. godine, Miljković potpisuje ugovor sa FK “Đerdap” na godinu dana.

– Kada sam došao kod njih na dogovor, dogovorili smo se da im pomognem da ostanu u ligi. Nisam im čak ni puno para tražio, mene je, kao što sam i njima rekao, zanimalo da mi obezbede zapošljenje, nebitno gde. Oni su mi rekli da za to nema problema, samo da bude sve kako treba i da ostanu u ligi. Mi ostali u ligi, a kako su i sami rekli, ja sam bio najbolji igrač polusezone i da samo zahvaljujući meni, FK “Đerdap” nije ispao iz lige. Kad, posle toga, nema ni zapošljenja, nema ni para i niko mi se iz uprave više nije javljao na telefon – , kaže naš sagovornik.

Predsednik opštine Golubac Mijović Nebojša – Vojkan Miljković-Dibala

Iako je za polusezonu dat ogroman novac iz budžeta opštine Golubac na raspolaganju FK “Đerdap” na čijem je čelu, iako ne zauzima nikakvu funkciju u klubu, upravo sin predsednik opštine, Mijović Uroš, i njihov lokalni pajtos Josić Jovica-Kiki, FK “Đerdap” se nalazi na dnu tabele i preti mu ispadanje iz “Podunavsko-Šumadijske” lige.

Naravno, sada se igrači pretnjama i ucenama primoraju da nastave da igraju, pošto je za ovaj jedva uspešan klub, o čemu je TPKNEWS već pisao, samo za jednu polusezonu izdvojeno više od 50.000 evra opštinskih para, gde su mlađani Mijović i Josić, zajedno sa glavnim mozgom Mijović Nebojšom, predsednikom opštine, sav novac prebacili u svoje džepove.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

6 Komentari

  1. Bivši igrač Partizana, prešao u Đerdap iz Golupca i još traži bilo kakav posao… Veoma uspešna karijera, nema šta da se kaže.

  2. Trebao je javno da kaže čime ga to Mijović ucenjuje pa je brže bolje dao otkaz. Kakav je Mijović to svi znaju a golupčani su još gori kada trpe ološ na vlasti. Čemu strah od Mijovića, pa i on je samo čovek nije Bog. Preti on, pretimo mi pa da vidimo ko je jači. Narod je u većini a oni u manjini. Prosta računica. Osim toga Vučić ga je već stavio na listu za odstrel pa se još malo kočoperi ali mu višegodišnja robija ne gine. Izdali ga najbliži.

  3. Srpska napredna stranka je vladaoc života i smrti u Srbiji. Diktatura na vrhuncu! Vučić izigrava Boga a njegove sluge poput Mijovića samo ga kopiraju. Glas protiv Vučića i SNS je glas protiv Mijovića i ostalih radikalsko-naprednjačkih Sotona koji su nam ukrali državu

  4. Svako neka zapamti svog naprednjaka,njihova diktatura je pri kraju tako da ćemo imati pune ruke posla. Svako od njih se nekom zamerio.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker