BLIŽI SE KRAJ: Da li će prvi čovek Velikog Gradišta podneti ostavku na predsedničku funkciju pre kraja mandata?

Da li će prvi čovek Velikog Gradišta podneti ostavku na predsedničku funkciju pre kraja mandata koji ističe 2019. godine, a možda čak i do kraja marta ove godine.

Bliži se 2019. godina, i istek mandata aktuelnom predsedniku opštine Velikog Gradišta Draganu Miliću. Ključno pitanje po posedovanje političke moći i mesto budućeg odlučivanja u opštini je da li će nakon Milićevog odlaska novoizabrani predsednik biti u stanju da ovu opštinu vodi kako treba.

Dragan Milić

Od jesenas prošle godine, kruže priče po čaršiji kako će prvi čovek Velikog Gradišta nakon martovskih izbora u Beogradu, podneti ostavku na predsedničku funkciju pre kraja mandata, i da će nakon toga da ode u Beograd gde mu je već obezbeđena funkcija direktora u jednom javnaom preduzeću, dok ne ode u penziju.

“TPKNEWS” je upitala predsednika Milića u vezi ovih priča i spekulacija koje već duže vreme kruže po čaršiji u Gradištu: – Da, čuo sam sve te priče, mnogi su me pitali u vezi toga da li je istina. Prvi put sam to čuo i ja prošle godine kada sam se vratio sa odmora, ali na radost svih njih koji bi voleli da se to desi, moraću da ih razočaram, jer to nije istinita. Ja uopšte nemam nameru da podnesem ostavku pre kraja mog mandata, već ću kao i do sada, da se trudim da svoj posao koji mi je poveren kao prvi čovek Velikog Gradišta, da maksimalno, kvalitetno i što više uradim što je moguće u ovoj opštini – rekao nam je Milić i dodao: – Ako nemate više pitanja, ja bih sada da odem da popijem kafu i piće sa svojim prijateljima, i da nazdravimo u ime svih njih koji jedva čekaju da mi vide leđa -, kategoričan je Milić.

PROČITAJ I

2 Komentari

  1. Prodao Srebrno jezero, prodao Modu, prodao pristaniste za brodove, dopustio da se proda autobuska stanica, ima svoju fabriku-destuleriju rakije, lokale I stanove po Beogradu I Gradistu sve steceno u poslednjih 10 godina… otvara fabriku peleta… zasto I ne bi otisao kada se namazao za sve ove godine. Obezbedio je I prapra unucice… snalazljiv covek. Ljudima zamaze oci asfaltiranjem dva sokaceta I postavljanjem dve ljuljaske u parku a na drugu stranu se milioni kradu. Sramota.
    U drugoj zemlji bi bio osudjen na 300godina zatvora koliko je ojadio opstinu.
    Los covek !

  2. Ovo što napisa potpisnik “Zivic” je nadasve ortodoksna budalaština. Ne zaboravite, što ga više mrzite više mu se morate diviti. Neće i ne treba da podnese ostavku, jer ovu opštinu vodi sasvim dobro, a to izbori potvrđuju. Poznato je da su uvek psi lajali dok su karavani prolazili, karavani i dalje prolaze, a vi nastavite sa lavežom.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker