NOVA KUČEVAČKA “BABA-SERA”: Dve decenije u vrhu vlasti, a onda je dekretom iz stranke nestao preko noći!

Nepune dve decenije je bio na nekim važnim funkcijama u vrhu vlasti opštine Kučevo, a onda je dekretom iz vrha Srpske napredne stranke bukvalno nestao preko noći sa političke scene ove opštine.

Foto: I.M.S.

Reč je o Novici Janoševiću, po mnogima, nezamenljivom članu kučevačke vlasti, nekadašnjem članu opštinskog veća, zameniku predsednika opštine, predsedniku opštine u dva mandata i predsedniku Opštinskog odbora Srpske radikalne stranke, kasnije i Srpske napredne stranke Kučevo. Svojevrsni glumac i pozer iz Kaone je svojim katastrofalnim dugogodišnjim nečasnim vladanjem opštini Kučevo oduzeo budućnosti i perspektivu. Narod plaća poreze, narod plaća takse a Janošević punih 19 za koji mesec će biti 20 godina, živi na grbači naroda.

Doduše, Janošević sada nije na nijednoj političkoj funkciji i umesto da posle smene sa svih funkcija završi na optuženičkoj klupi zbog nesavesnog uništavanja opštine, ekspresno bez konkursa zapošljava se kod svog kuma Slaviše Marijokovića u JKP “Kučevo” na mestu rukovodioca sektora za održavanje gradskog zelenila, pijace i Parking servisa Kučevo.

Ubrzo nakon zapošljavanja Janoševića u JKP “Kučevo” lokalna vlast smenjuje Janoševićevog kuma Marijokovića sa mesta direktora i postavlja nesposobnog, neiskusnog sa sumnjivim kvalifikacijama Darijana Drikića koga je lično Janošević promovisao u političara. Drikić posle saznanja da Janošević bunta radnike da traže njegovu smenu, Janoševića selie u prostorije bivšeg javnog toaleta kod zelene pijace, tačnije u prostoriji gde je nekada popularna “baba-sera” naplaćivala ulaznu kartu za klozet.

Kučevljani već uveliko pričaju da je “uzlazna Janoševića karijera od pomoćnog radnika na građevini do funkcije predsednika opštine sada u silaznoj putanji i da je vraćen na bivšem random mestu ‘baba-sere’ gde mu je i mesto”.

Predhodnih dana je Janošević viđen kako valjkom za krečenje obeležava parking mesta a kažu da redovno održava i cveće u žardinjerama terase hotela Rudnik. Jedini je problem što nova kučevačka “baba-sera” ogromnim cenama globi siromašne građane opštine, bilo da je naplata pijačnog mesta ili parkiranja.

Bez obzira što Novica Janošević više ne odlučuje sa političke funkcije o sudbini građana opštine Kučevo građani i dalje trebaju da plaćaju po višim cenama komunalije, parking i ostale potrepštine da bi paraziti poput njega na izmišljenim radnim mestima, uhlebljeni od stranke primali nezaslužene ogromne plate.

(Insajder Mile Sova)

PROČITAJ I

180 Komentari

  1. Šta Janošević glumi, gde mu je radno odelo, cokule, šlem i fluorescentni prsluk? Zbog ovoga bi trebalo da ga kazni inspekcija rada.

  2. Mora da su linije bile vec nacrtane jer Novica zna samo da tera valjak to ga naucili braca Petkovic kad je radio u njihovoj firmi.

  3. Јесте Новица обележавао линије за паркинг ја га видела. Био је обучен у неке шарене гаће као да их је украо од кловна.

  4. Zvone Kleptoje Sale Gsk i Brsan možete sa svojim tekstovima samo da popuš.te Janošu. Još vam se tresu gaće od njega.

  5. Janoš je sa valjkom počeo da radi kod Ljubiše preduzimača pa nastavio da lepi Šešeljeve plakate i na valjku je završio karijeru

    1. RADE Sve dok rije zemlju u žardinjerama kod Milogorca i dok mu drži brnjicu na njusci Nole je svinja a kad mu Milogorac skine on je baba sera i putar za obelezavanje parking mesta.

  6. Počeo Nole baba sera da nudi švercovan toaletni papir iz Rumunije šefu Perišiću jer vise kum Periša nece da mu kupuje švercovanu rakiju.

    1. Ha,ha,ha Janoš je aktuelan više od 20 godina zato što uvek nalazi budale poput Brsana, Laleta, Gske, Kleptoja da ga promovišu. Da nije tako nebi svaki drugi tekst i komentar u tabloidima bio o Janošu. Ha,ha,ha navukla se opozicija na Janošev kur.c i neće da se skine. Lepo im je tu.

  7. Posle završenog riljanja pita Nole šefa Acu jel šefe jel mogu da idem do toaleta?Mošeš možeš samo nemoj da brišeš kenj*ru sa ubrusom za ruke kao prošli put.Izvini šefe reče mu Nole,ali izašlo mi ono iz creva deblje nego Vučićeva salama.

  8. U Kucevu je najskuplja pijacnina i ja sam odustala da prodajem na pijaci jos pre tri godine. Sad vidim zasto su podigli pijacninu da bi paraziti poput ovog propalog politicara primali platu. Sramota!

    1. Zvonko Đoko Kleptonane vama se prividjaju ljudi, proverite cene pijacnine u svim opstinama iz okruzenja pa sami kažite da li je Kucevu najskuplje a jeste? Verovatno si i ti neko iz sendvicarske vlasti koja dere narod da bi primali plate?

      1. Kaja ja sam Zvonko Đoka Kleptoman svi me znaju po prodaji utakmicama reketiranju rođenog kuma i krađi para od fudbalera. Valjda ja najbolje znam koje su cene.

  9. Шта на све ово каже Ћука кад му је дојучерашњи саборац Новица Јаношевић постао баба сера? Да ли Ноле и сад дише пуним плућима од кад су га шутнули у клозет?

  10. Dass die Gesetze in Serbien nicht respektiert und selektiv angewendet werden, ist nichts Neues, ebenso wenig wie die Tatsache, dass es Zentren der Allmacht gibt, die Lex Specialis anordnen oder das bestehende Recht ändern können, um die begonnenen Zusammenschlüsse und Geschäfte abzuschließen.
    Neu ist jedoch, dass wir allmählich aus dem jahrzehntelangen Koma erwachen, in dem wir dank unserer Naivität, unseres Desinteresses und sogar unserer Trägheit, unterstützt durch die Beschwichtigung des Gewissens, all die Jahre schwebten und es nicht würdigen konnten die wesentliche Tatsache, dass die Macht nicht nur auf Gewalt, Geld, Zwang und Einschüchterung beruht, sondern dass die Bürger diejenigen sind, denen sie gehört, und dass niemand sie in ihrem Namen ungestraft und unbegrenzt in ihren Händen konzentrieren kann. Der einst allmächtige Novica Janosevic landete auf der Toilette, und mit dem Regierungswechsel sollte er im Gefängnis landen. Diese Rache wurde von seinem Paten Milagarac vorbereitet, weil er Angst vor dem Verrat durch Janosevic hat

  11. Siniša (Ratko) jeb.te tvoj rodjak Ćuka. Ti si bitanga koja je nabila 60 godina u dupe a da ništa u životu nije radila niti stvorila. Živiš kao pas uličar. Za janošem možeš samo da cviliš. Je.o te ceo internet tim.

        1. Ha,ha,ha Janoš je aktuelan više od 20 godina zato što uvek nalazi budale poput Brsana, Laleta, Gske, Kleptoja da ga promovišu. Da nije tako nebi svaki drugi tekst i komentar u tabloidima bio o Janošu. Ha,ha,ha navukla se opozicija na Janošev kur.c i neće da se skine. Lepo im je tu.

  12. Ma ne dirajte mi moju komšinicu mumu paduri ja sam joj obećao da ću da se vrvem sa njom u bašte i da ću ju pomognem da ponesem neku lubeničku kod njojzine kuće.Ako neki bostan i ispadne na LEDINU odma joj uvaljujem KU*ČETINU.😄

    1. Ha,ha,ha Janoš je aktuelan više od 20 godina zato što uvek nalazi budale poput Brsana, Laleta, Gske, Kleptoja da ga promovišu. Da nije tako nebi svaki drugi tekst i komentar u tabloidima bio o Janošu. Ha,ha,ha navukla se opozicija na Janošev kur.c i neće da se skine. Lepo im je tu.

  13. Ha,ha,ha ko bude glasao za pijanog Laleta, Gsku, Ðoku i Brsana taj nije normalan. Dovoljno je da pročitate njihove komentare😂😂😂

  14. Janoš se već uprpio od nas jer zna da mu ne gine metla. Mi nismo kao on da ostavljamo ljude bez posla i parčeta hleba. Biće strukovni menadžer rukovodilac metle u centru Kučeva. Malo li je?

  15. Ha,ha,ha Janoš je aktuelan više od 20 godina zato što uvek nalazi budale poput Brsana, Laleta, Gske, Kleptoja da ga promovišu. Da nije tako nebi svaki drugi tekst i komentar u tabloidima bio o Janošu. Ha,ha,ha navukla se opozicija na Janošev kur.c i neće da se skine. Lepo im je tu.

      1. Ljudi ja sam psihopata i moram po celu noć da pišem gluposti naročito kad je pun mesec tada zamišljam da sam kuče tj. džokeja.

  16. E jadni Novice, pukao și ko zvečka ali još ne znaš, uskoro će i babe da ti udaraju cajpere po Kučevu. Ti si niko i ništa samo obična drukara izgubljena u prostoru i vremenu. Nego da te pitam koliko se plaća pišanje kod tebe?

      1. Simo ko te šiša debilu. Ja nikad ništa nisam radio samo sam krao. Zajebava zam celu svoju familiju, kumove prijatelje sve sam ih odrpio.

    1. Ja sam načisto lud kažu da sam psihopata. Povremeno uhodim žene iako više volim muške. Zaljublen sam u mog kolegu Kleptoja.

  17. Mante me vise ko boga vas molim,pijem bensendine na svakih pola sata jer ovo ne mogu više da izdržim a i moja muma paduri će me mane.Evo javno priznajem da sam lagao sa kamionima koji su prevozili rizlu,kumu Perišiću sam prebacivao pare za fiktivni plivački klub Pek,placao mu napumpane fakture za Homoljske motive kada dođe sto gostiju a Periša mi fakturiše kao da je bilo 400 zvanica.I na kraju da vi kažem da se i dalje krijem iza laznih imena na TPK NEWS.

    1. Jel komšo Novica Janoš a nisi priznao koliko si para pokrao iz kluba Fk Kaona.Dobro za jagnjiće i prasiće što smo izeli u vodenicu to nije kažnjivo jer uvek mož da se branimo da smo krkali i pili sa našeg delegata Kecmana na utakmicama koje ni nisu odigrane.Psssss komšo nikem ne pričaj.😉

    2. Ja imam noćne more od tog Janoša. Kad je moj rodjak Ćuka naredio da me zaposle Janoš nije hteo da me primi u opštinu nego me je poslao kod Gute da otpušavam skeptičke jame. Tri puta sam upao u gov.a zato još uvek smrdim. Srećom kad je došla Slavica nju sam ucenio prodajom šika ali nju oteraše naprednjaci zbog malverzacije pa me posle onaj Šloga oterao iz opštine. Zato mrzim Janoša.

    3. Janoše svi znaju da je Gska krao FK Kaona a Kleptoje Zvižd nego ja moram da pišem pod lažnim imenom jer te mrzim.

  18. Svi smo mi imali neke ugovore po firmama jer je Ćuka naredio a onda smo se smučili Janošu pa smo oterani jer smo lažljivi mešetari. Sad sedimo u kafić grickamo kašičice i pišemo gluposti. Svi nam se smeju kažu da smo mapetovci.

  19. Mene oterali a ja sam sve lagao da ću da dovedem investitore. 40 godina lažem da ću da dovedem indijanci, arapi. Vanzemaljci i ostali i sad se našao neki janoš da priča da sam lud.

  20. Pošto je zauzet sa obelezavanjem parking mesta a toliko se ugojio pa ne može da obavi “domaci zadatak”Dušica muma paduri se žalila i razmišlja da otera Novicu Janoša jer ne može da ima se*s od stomaka a i kad pokuša da to radi odmah počne da prdi jer mu popustio dihtung na gu*ici pa smo se mi dogovorili ko ce da preuzme domaci zadatak.Nas deset je izvlačilo slamku i pobednik je Bojović.Nije mu bilo po volji jer se muma je*e kao krava i stalno viče AAAAAAAAAA.Ja joj kažem sestro položila si za motor idemo za auto BBBBBBBB.

  21. Neces jos ti dugo Novice Janoš pa ti si otišao u racku.Možda te još kao druga prihvati Gadafi😄Još ti nisi ukapirao da ces prvi da budes je*an.Na kraju ce Opština da te sarani jer ce svi da te manu i niki nece da se druži sa tebom.Ni tvoja žena nece da se pojavi na tvoje sarane jer ce je bidne sramota.Na spomenik će piše da je lipcao najveci lažov odkad Kucevo postoje.Spomenik podižu opština i ostali lažovi.

  22. SAOPŠTENJE ZA JAVNOST!Strogo zabranjen pristus na udaljenosti manjoj od 10 metara Novici Burdušu zvanom Vepar jer je zaražene Afričkom kugom,besnilom,triperom.Triperom je zaražen jer je primio na desetine kur*eva ali kako on kaže,bol u du*e će da prođe ali bol u dušu nikad😪😪😪😪😥😥😥

  23. Gledam Novicu kod zelene pijace u radno vreme sat vremena piše komentare na Tpk News pod imenima Zvonko, Slađan, Siniša, Gagi. Šta on hoće da dokaže kad je u ovom tekstu sve tačno od A do Š i gore je od toga. Baš je bednik koji je umislio da je neko i nešto a niko ga ne šljivi ni za suvu šljivu. Skoro mu ljudi ne kažu ni dobar dan na ulici. Za sve što je ovom narodu uradio neka mu sudi Bog a Božija pravda je velika. Neće dobro da prođe u životu jer je mnogo zla naneo ljudima. Novica je jednom loš i zao čovek ali će ga stiči kletve svih onih koji su plakali i gladovali zbog njega. Nemojte više da komentarišete ništa jer sa poremećenim čovekom ne vredi polemisati.

  24. Slušaj Siniša debilu možeš ti da pišeš šta hoćeš svi znaju ko je janoš i svi znaju ko si ti kao što ja znam da Sandra ne pere zube i daj joj je ona stvar kriva u desno😁😁😁

      1. Jel ima neko da me menja kod Dušice ja joj ne mogu ništa a ona hoće da me ostavi? Ponesite litar šampona i dve paste za zube da se okupa usmrdeo sam Dušicu bazdi na kilometar od mene smrdi na kugavu svinju.

  25. DA PITAM JA OVOU PREPAMETNU BABA SERU NOVICU JANOŠA PROPALOG POLITIČARA DA LI ON SAMO NAPLAUJE PIŠANJE ILI I CISTI KLOZETE?

    1. Jao ljudi imam strašan problem.Pošto imam veliku kenjaru nisam znao šta da radim prilikom pražnjenja creva pa kad sednem ja promašim rupu pa mi go*no pljesne na patos.Pošto je to počelo da mi se dešava svaki dan pitao sam majstor Vlastu sta da radim i on mi je rekao da ima dva resenja.Prvo da mi neko kur*em zatvori i zavari rupu na prd*kani a drugo resenje da mi spoji i zavari dve WC šolje veličine 6XXL.

  26. Jel ima neko da mi pozajmi vazelin za guzi*u da lakše primam kur*eve debele kao Vučiceve salame jer ovako ne mogu više pojavili mi se šuljevi i dihtung počeo da mi popušta.

    1. JEL NOVICA JANOSEVIC I SADA DISE PUNIM PLUCIMA KAD GA G*UZI DRIKIC? PRICAJU KOMUNALCI DA NOVICA LUDI KAD GA DRIKIC G*UZI. SVAKA CAST OVIMA IZ OPSTINE STU SU SUTNULI PROPALICU I UNUSTIVACA KUCEVA

    2. Jel ima neki vazelin za usta ja kad sam puš.o janošu da dobijem ugovor u opštinu dobio sam šuljeve u usta????

          1. Djoko Kleptomane možeš da ga popu.iš svima iz Internet tima🤣🤣🤣

  27. Možda dusica kupuje gaće na pijaci sigurno je da Sandra daje ustane gaće da ih miriše pa posle da ih obuče jer voli da se oblači kao žensko

  28. Jel familijo Nole kaži men u poverenje jel ima tvoja muma vruću i usku rupu znaš na šta mislim kao moja ili ovi sto te napadaju je cepali pa se raširila ka čarapa mož da primi i velikog kao prasence.Psssss nikem ne pričaj jer mi cigani familijo ne odajemo naše tajne.Pozdrav od tvog fraćeta Burduša.

  29. I ja sam video da Dukica nosi moja nosi gaće BUBREGARE.To su one kad ih Dukica navuče dođu joj do brade.A mozda je pogresila pa u zurbi navukla Noletove.

  30. Izgleda da Brsan opasno guzi budaletinu Novicu Janoševića zato ga Novica toliko vređa i piše komentare protiv njega? Jebe Brsan Novicu put mu ne pokazuje

    1. Šlogo šlogirani pa vi pušite jedan drugome pljujete se ogovarate,pcujete mater jedan drugem go*nima se namirujete,gori ste neg ovi pacovi u moje štale.Sam još fali da dodjete i polizete kravlje balege jer ste pravi balegari

    1. Sale(Nole)Juce sam prodao.A one ranije smo delili pare od prodaje.Sad se kao ne secaš,šatro ti zacementirao mozak.Najlepša lova je bila kad smo oprali pare preko tvog kluba Fk Kaona.

      1. Vepru ti i tvoji botovi i internet tim izdudlali ste nam kur*ine kao cucle pa ste zaspali jer sutra mora da se ustane sabajle.Na krečenje,farbanje,na špijuniranje iz kafica i titranje i češanje jajca tati u hotelu😂😂😂a kod njega ne morate da dudlate vec gledajte što više da mu raširite šupak pa ko prvi stigne odma da mu se uvuče u bulju.😀😀😀😀

  31. Ja cu prvi da se uvucem u d*pe kod kuma Ace samo sto cu ovog puta i noge da uvucem a ne kao prosli put nisam dobro uvukao noge pa mi ostali prsti da vire s nokte nisam na nogama isekao skoro dve godine.Je*i ga ipak sam ja vepar i ne moram cesto da secem nokte.

    1. Zar nije Aco kum Zvonka Đoke Kleptoja koga je Kleptoje celog života reketirao?😂😂😂 ” Kume u kreditima sa sam daj mi malo keša kad ti ćuka pusti pare za prenoćište igrača”. …sećaš se Kleptoje

      1. Secam se Gagi(Novice)ali “KUM NIJE DUGME”.A tebi je dao ku*ac da mu pop*šiš i da mu riljaš zemlju u žardinjeri pa kad završiš da ti skine brnjicu😄😄😄😄

    2. Siniša zar nisi ti išao kod Ace na terasu da mu nudiš investitore neće arapa indijanci i afrikance pa si dobio lep odgovor?😂😂😂

    3. Siniša zar nisi ti išao na terasu kod Ace da mu se uvučen u dupe sa lažnim investitorima nemcima arapima infijancima i afrikancima? Priznaj Sike bio sam tu😂😂😂 i kad si dobio odgovor 😂😂🤪

  32. Možeš ti Novice da se ritaš koliko hoćeš i da vređaš sve ljude koji ne misle kao ti ali nam je drago što je celo Kučevo videlo koja si budaletina i da nisi nikad zaslužio funkcije koje su ti poverene. Sem tvoje porodice niko nema dobro mišljenje o tebi i već sada si najomraženiji čovek u opštini. Kad budu svi shvatili da si niko i ništa nećeš imati ni ko da ti kaže dobar dan. Pametnije ti je da ćutiš i da se ne eksponiraš jer ti nikog više ne interesuješ. Očigledno voliš da te opozicija guzi pa stalno podmećeš tvoju smrdljivu bulju a neće te niko. Idi u hotel pa nek te kum Aca guzi jer njemu pušiš kad kod dođe iz Beograda. On je tvoj nivo.

    1. Petre bravo za komentar.Novica je proslost i samo pise sve ono sto je krio u sebi od drugih a karakteriše njegovu ličnost.Građani su to odavno shvatili ali posto je on intelektualno zakržljao ne moze da ukapira da uskoro nece moci ni da radi u Gradskoj čistoći sa metlom.

  33. Petar ( Siniša) popu.i janošu i aci kad si već celom internet timu😁😁😁 to što je janoš bio, što jeste i što će biti ti nećeš ni za deset tvojih bednih života.😁😁😁. Gov.a kao ti mu nikad nisu ni bili prijatelji a pravi prijatelji ostaju zauvek. Drzni se jednom da napišeš nešto pod svojim imenom kao ja Siniša siso.

    1. Gagi Nole familijo mi smo navikli ceo zivot da ga primamo.Zato su nam bulje 6xxl jer nas guzi ko god stigne a najviše naši Buljaši.Je*u nas botovi i ovi iz internet tima sto si im poklonio laptopove.E oni nas najviše pr*aju pa nam put ne pokazuju😪😪😪😪

    1. Sladjane ćopavko,možes da se kriješ iza lažnih imena ali ne možes da sakriješ to da si ćopavko i da si ćoravko i da moraš da platis frizerki da bi video rupu🤣🤣🤣🤣🤣i da te svi zovu kvazimodo 😂😂😂😂

  34. Zvončica Kleptoje povlači trenerku do sisa da bi mu Brsan bolje video bolju.
    Kako ga Brske ka.a kao što je brske ka.an na terasi hotela

    1. Svi vi sto vas Nole placa dođite kod čika Vlaste jer sam ispušena lula da vam čika Vlasta pokaže PULA🤓😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄

  35. Čika Zvončice Kleptoje svi mi znamo kako ste krali dok ste vodili Zvižd, kako ste reketirali kuma Acu, kako ste se talili sa Ćukom, kako ste kupovali i prodavali utakmice samo nismo znali da ste matori primač u bulju koga guze smrdljivi Siniša Brsan i gluperda Saša Gska😂😂😂

    1. Slađane(Nole i tvoji botovi) u pravu ste majmuni,neko zarađuje lovu na mozak a vi morate da oznojite dupe i da date vaše guzi*e da vas šef stalno ka*a.

    1. Uh sto volim da ka*am ove šupak meraklije pošto samo znaju da šefu Aci pu*e ku*ac.Kad ga vidite cvilite kao kerovi i rezite jedan na drugog ko ce prvo da ga primi pa da ga izdu*la kod šefa Ace.Poslednji put vas je sve redom karao tako da vam je pocepao bulje i redom vam ku*cem vadio zrna pasulja😂😂jer sendviče dobijate kad uđete u autobus i sednete na neciju ki*u.Miševi ajte u vaše rupice i spremajte skloništa i dupe u kraj inace ce da bidne je*anje😄😄

  36. Veprovi botovi,gradski špijuni,posto se maskirate i krijete kako bi mogli tajno da snimate i slikate ko sa kim sedi gledajte da svi stanemo u kadar kako bi mogli sve da nas uhvatite za ku*ac.Ako je nekom zapeklo dupe kur*em razbijamo brabonjke😂😂

    1. Čika Zvončice što si tako nervozan, ništa ne brini biće sve u redu samo dobro podmaži bulju sa tovatnu mast. Brsan Debil će polako da ti uvuče.

  37. Sve Noletove pič*ice botovske zaspale,mora da se ustane pre nego što se petlovi oglase i da operu bulje jer gazda voli da ih ka*a samo ako su im čiste prdekane.Na gaćama obavezno da makazama naprave rupe u predelu šupka kako bi šef mogao lakše da im surdukne.Nada se da neće više kur*em da im vadi zrna pasulja jer prelazi na grašak🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂

  38. Veprovi botovi operite dobro vaše ljubice jer šef više neće kada vas ka*a da vam kur*em vadi zrna pasulja,rešio da pređe na grašak.

    1. Čika Zvončice popu.iš na ga, ti to voliš. Celoga života si ga dudlao za pare. Sad nema više para, mala penzija a i zubi ti otpali od kiseline.

      1. Sta ces da radis kvazimodo kad ti i drugi kuk ode u ku*ac.Dođi kod men u Kaonu da ti dam štule od folklora inace copavko neces uskoro moci da hodas.Za naočare ne mogu da ti obecam mada mozes da ih kupiš kod Kineza .Samo kupi na vreme ide zima pa pošto si copav a i corav mož da padneš na budze jer volis da se klizaš po ulice.Ali bolje je i to nego da padneš na šefov ku*ac.I pod hitno uzmi kredit za renoviranje frizerskog salona.Pozdrav od čika Vlaste.Znas ja sam onaj Vlasta što ti zatu*ao iza plasta😂😂😂😂😂

  39. Zvončica se sada zadovoljava po boljoj ceni. Siniša pošto nema onu stvar kupuje jeftine parizere pa sa njim cepa Zvončicu posle obavljenog posla slasno pojedu parizer. A kritikuju Vučića sram ih bilo.

    1. Pomozite mi moji botovi,ne mogu više ovo da trpim,razvališe mi bulju,svaki dan me ka*aju pa ne mogu vise ni da hodam jer mi je ru*a tolika da non stop ispuštam gasove.Najviše me je*u Zvoneee kleptoje,Gskaa,Siniša,Lale i ostala družina.

  40. Jadan Zvončica sav se pogubio ne zna gde udara. Zvončice zvončiću idi u skaj popij kafiću pojedi kašičicu pa popuši jednu kur.inu.😂😂😂

  41. Kvazimodo nas si zaboravio Burduš,Bogdan,Veroljub,Sima,Raša,kafa,vozač,Bojović i ja koji oću da ti pomognem i da ti dam štule iz folklora.

  42. Zvončice čuli smo da obožavaš kad ti Siniša Brsan metne nogu u bulju dok obojica ližete Sandrine usrane gaće 🤮🤮🤮

  43. Zvončicu su u mladosti zvali Ðoka zato što mu je glava u obliku kur.a, nema mozga a voli Sinišin donji deo leđa.🤣🥰🤣

  44. Zvone Kleptiću Zvončice nema te da ješ go.na da te nije strefilo nešto ili ti je tvoj šef Brsan zabranio da se javno oglašavaš

  45. Siniša Brsan ist ein kleines Stück Scheiße, während Zvončica ein größeres ist. Bei ihnen sind eine Gans und ein betrunkenes Vieh. Und so trifft sich das Team jeden Tag und die Leute entfernen sich so weit wie möglich von ihnen, weil sie stinken.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker