ČERUPANJE VIKENDAŠA: Predsednik Udruženja vlasnika vikend kuća Vinci-Usije, tajno šuruje sa rukovodstvom opštine Golubac

Zašto opštinsko rukovodstvo opštine Golubac tajno sarađuje sa predsednikom udruženja vlasnika vikend kuća u Vincu i Usiju, Sretkom Ilićem?

Levo Sretko Ilić, desno Bos golubačkog SNS kartela, Mijović Nebojša/Foto: Wikipedia/Privatna arhiva/Screenshot

Da podsetimo, predsednik upravnog odbora udruženja “Vlasnika vikend kuća Vinci-Usije” odlikovani Pukovnik u penziji Dragan Radović, je objavio seriju tekstova na društvenim mrežama. U ovim tekstovima je izneto i fotografijama potkrepljeno veliki broj pitanja u vezi rukovodioca u opštini Golubac i njihovim poslovnim kombinacijama pod firmom čelnika vladajućeg SNS kartela i opštine Golubac.

Naime, vlasnici vikend kuća su već duže vreme u zategnutim odnosima sa opštinskim rukovodstvom u Golupcu. Ovi vlasnici godišnje u budžet opštine Golubac uplate između 150 do 200 hiljade evra na osnovu poreza na imovinu. Srazmerno toj sumi oni od opštine traže povraćaj 30% od uplaćenog kroz investicije u samim naseljima.

Redovno se sastaju i donose odluke u skladu sa zakonom, podnose zahteve opštini ali bez uspeha, zbog čega su bili prinuđeni da se obrate i kabinetu predsednika republike i predsednika vlade. Opština Golubac je dobila naredbu od strane pomenutih da u skladu sa zakonom daju odgovore, što, naravno, nije ispoštovano.

Predsednik opštine i veliki Bos golubačkog SNS kartela se latio zakona na sebi svojstven način i priveo predsednika udruženja Sretka Ilića na razgovor i ubeđivanje.

Sretko je dobar, pošten, radan i vredan čovek. Bavi se građevinama i direkno je vezan za opštinu Golubac. Znajući sve to, veliki Bos, predsednik opštine Golubac, je targetirao baš njega. Tako da je ovim šurovanjem sa opštinom bez odluke udruženja, Sretko prekršio donesenu odluku udruženja.

(Tpknews.com/S.M.)

PROČITAJ I

3 Komentari

  1. Немате право да кукате јер сте гласали за СНС картел и њиховог шефа. Протекли избори су показали. Тачно је да Мијовић рекетира викендаше кад треба да им изда дозволе уз то ништа не улаже у викенд насеље али с обзиром да су скоро цео Голубац и скоро цела Србија гласали за Вучића боље не заслужујете!!! Тражили сте гледајте!!! Ја ћу да уживам гледајући шта вам ради!!!

  2. Dragi moji sugradjani – vikendaši. Smenite jednostavno predsednika udruženja i postavite čoveka koga mafijaš i nabedjeni švaler neće moći da ucenjuje. A svi imamo zaledjinu u BG pa ćemo se terati.

  3. A kada cete da pisete o vikendicama u Ramu. Tamo cela SNS elita pokupovala vikendice, na primer direktor Komunalnog Marko M, pa njegov kum zamenik direktora Vodovoda Miloš K, pa predsednik jednog suda i jos mnogi. Prva dvojica bas brzo dosli do vikendica…

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker