DA LI NEKO PREPOZNAJE OVAJ KOMBI: Počinio udes, počinilac nepoznat, policija nemoćna! (FOTO)

Mile Arizanović iz Oreovice kod Žabara ni nakon dva ipo meseca ne zna ko je udario u njegovu “Fijat mareu”, regularno parkiranu na trotoaru ispred kuće u Oreovici.

Vinovnik udesa je pobegao sa lica mesta, policija ga još nije pronašla, a ono što je poznato je da je u pitanju “Fijat dukato” koji je izazvao udes bele boje. To dokazuju snimci sa video kamera.

26. marta oko 09:30 sati ujutro beli kombi “Fijat dukato” izletelo je sa kolovoza na trotoar, i udarilo otpozadi Arizanovićev automobil koji je bio regularno parkiran ispred njegove kuće u Oreovici, a zatim bez da se zaustavi nestao je ulicom prema naselju Aleksandrovac.

Beli “Fijat dukato” za kojim policija traga već dva ipo meseca, se zaustavio u Aleksandrovcu i iz njega je izašla osoba u crvenom radnom odelu da proveri kolika je šteta na kombiju. Na snimcima sa video kamera vidi se da je na vratima kombija napisano “za sopstvene potrebe” i vozač na sebi ima crveno radno odelo. Sa snimka ne najboljeg kvaliteta, na tablicama se raspoznaju prva dva slova “PO” i poslednja dva slova “FW”.

Mile Arizanović, se nada da će neko od naših čitalaca moći da prepozna ovaj beli kombi i da mu jave na broj 063/258293 s obzirom da policija za njim već dva ipo meseca bezuspešno traga.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Jedan komentar

  1. Pa verovatno postoji jedno pola miliona takvih kombija sa PO tablicama i slovima FW i sad vi ljudi hocete da to policija tako lako pronadje pa bas ste bezdusnici.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker