VLAST PROTESTUJE PROTIV VLASTI: Održan prvi protest „STOP teroru nad životinjama“ u Velikom Gradištu (VIDEO)

Ne postoji zemlja na svetu u kojoj vlast protestuje protiv sebe, jer je normalno da vlast institucionalno rešava probleme, a ne da krivi samu sebe.

Foto: Facebook

U ponedeljak 2. decembra Udruženje za zaštitu životinja i životne sredine, „Zoja“ i „Puž“, iz Velikog Gradišta, u 12:00 časova u Gradskom parku kod česme, održali su protest pod nazivom „STOP teroru nad životinjama“.

Na protestu se okupilo oko 20-tak osoba, i to uglavnom članovi Zelene stranke i SPO-a. Prisutnima su se govorom obratile dve predstavnice Udruženja „Zoja“ i „Puž“ Lidija Anokić i Slađa Bogičić.

Inače, oba Udruženja „Zoja“ i „Puž“ finansirana su iz opštinskog budžeta opštine Veliko Gradište. Međutim, ove godine Slađa Bogičić, predstavnica Udruženja „Puž“, nije imala urednu dokumentaciju prilikom konkursa za dodelu finansijskih sredstava iz opštinskog budžeta, tako da joj novčana sredstva ove godine nisu dodeljena.

Sa druge strane Slađa Bogičić je član Opštinskog odbora Zelene stranke u Veliko Gradište i odbornik u opštini. Dok je Lidija Anokić predstavnica Udruženja „Zoja“, takođe je član opštinskog veća i član stranke SPO koja je u koaliciji sa vladajućom koalicijom u Velikom Gradištu, SNS-om.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker