BESPOVRATNO 250 HILJADE: Opština Veliko Gradište objavila poziv za pomoć izbeglicama

Opština Veliko Gradište objavila je javni poziv za dodelu sredstava sa ciljem ekonomskog osnaživanja izbeglica iz Hrvatske, Bosne i Hecegovine ili sa Kosova i Metohije.

Dodeljena pomoć može se iskoristiti za pribavljanje manjih poljoprivednih mašina, osnovnog stada ili alata i opreme za obavljanje zanatskih usluga.

Pomoć se dodeljuje kao jednokratna i bespovratna i odobrava se u robi i materijalu, u maksimalnom iznosu do 250.000 dinara po porodičnom domaćinstvu.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

2 Komentari

  1. Rat u Hrvatskoj i Bosni je završen pre 29, a rat na Kosovu (NATO bombardovanje) pre 25 godina. O kakvim se onda izbeglicama govori? Dokle će osobe sa tih prostora imati status izneglica? Oni su odavno državljani Srbije. Jedna generacija je rođena i odrasla u Srbiji, a sada stasava i druga. Da li su i oni izbeglice? Za vreme ratova i neposredno posle, ti lludi su prihvaćeni i dobili su pomoć koliko je Srbija mogla i koliko je Milošević hteo dati (naših) para. Ali sada je stvarno dosta. Bolje je da se taj novac da socijalno ugroženom stanovništvu, posebno onima koji imaju decu.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker