BRANIOCI OTADŽBINE: U organizaciji Policijskog sindikata počeo prvi memorijalni turnir u Velikom Gradištu

U organizaciji Policijskog sindikata Srbije započeo je prvi memorijalni turnir posvećen poginulim i ranjenim pripadnicima službe.

Foto: Promo

Policijski sindikat Srbije je na ovom događaju okupio više od 300 pripadnika policije. Oni će se takmičiti u futsalu i basketu 3×3.

Otvaranju prvog memorijala posvećenog poginulim i ranjenim pripadnicima MUP prisustvovali su i državni sekretar Bojan Jocić i pomoćnik ministra policije, Velimir Ilić.

– Velika je čast učestvovati na ovom događaju koji je posvećen braniocima naše zemlje. MUP Srbije od prošle godine je uveo praksu zapošljavanja dece poginulih i ranjenih pripadnika MUP-a i ove godine ćemo zaposliti 150 novih pripadnika iz ove kategorije. To je naš dug poginulim i ranjenim pripadnicima policije – kazao je Ilić.

Za izuzetnu saradnju i razumevanje u oblasti unapređenja ravnopravnog i materijalnog statutsa zaposlenih u MUP-u republike Srbije, Policijski sindikat Srbije je najzaslužnijim pojedincima iz MUP dodelio specijalne povelje.

PROČITAJ I

Jedan komentar

  1. Lepa manifestacija, za svaku pohvalu!
    Ali je vrlo čudna situacija u MUP-u, 1/3 su pošteni policajci, 1/3 boli kurac, 1/3 radi za SNS kriminalni kartel! Situacija je vrlo alarmanta i katastrofalna!
    Što se tiče određenih branioca otadžbine iz MUP-a, sa kojima sam 10 godina na raznim frontovima i u raznim situacijama delio krv, znoj i suze, imam samo reči neizmernog poštovanja i divljenja!!! Sve žrtve moje braće po oružju iz MUP-A i Vojske su za neizmerno poštovanje i beskonačnu slavu!!!
    Žao mi je što Vojska Srbije nema iste mogućnosri, da se deca mojih palih i ranjenih saboraca zaposle u Vojsci (mislim i na dobrovoljce, rezerviste i na redovni vojni sastav).

    Poštovanje i slava svim palim borcima iz redova MUP-a i Vojske!

    Bivši pripadnik 55. bataljona VP!

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker