PREGOVORI U TOKU?! Radomir Nikolić hoće Zlatka Šulovića ponovo na čelu SNS-a u Velikom Gradištu?!

21. oktobra, na obeležavanju 15 godina Srpske napredne stranke u Šapcu, Vučić je najavio da će prvi predsednik Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić učestvovati u podršci SNS-u u kampanji za predstojeće izbore koji su zakazani za 17. decembar.

Radomir Nikolić, Zlatko Šulović

Prostim jezikom rečeno, Srpskoj naprednoj stranci sada treba jedan četnik. A ko će jače i ko će bolje od četničkog vojvode Tomislava Nikolića.

Naime, u poslednjih desetak dana gradištanskom čaršijom kruže priče da Radomir Nikolić, bivši gradonačelnik Kragujevca, sin Tomislava Nikolića, ali i veoma dobar prijatelj sa bivšim predsednikom OO SNS iz Velikog Gradišta Zlatkom Šulovićem, hoće upravo Šulovića ponovo na čelu SNS-a u Velikom Gradištu, naravno, ukoliko SNS dobije izbore u ovoj opštini.

Kako nezvanično saznajemo od izvora iz vrha stranke SNS-a, Radomir Nikolić je od Vučića zaista zatražio odobrenje da vrati na čelu SNS-a u Velikom Gradištu nekadašnjeg predsednika OO naprednjaka u ovoj opštini. Po rečima našeg izvora, Vučić je nakon kraćeg razmišljanja dao odobrenje Nikoliću da ponudi Šuloviću ponovno preuzimanje gradištanskih naprednjaka.

Po nezvaničnim saznanjima, Radomir Nikolić je nakon Vučićevog odobrenja pozvao svog prijatelja Šulovića, a, kako nezvanično saznajemo, prethodnih dana su već započeti i pregovori.

Da podsetimo, Zlatko Šulović je 2013. godine preuzeo SNS u Velikom Gradištu od Dragana Paunovića, a 2015. godine, nakon odličnih postignutih rezultata na izborima 2014. godine, jеdnoglasnom odlukom dеlеgata jе izabran za prеdsеdnika opštinskog odbora gradištanskih naprednjaka. Međutim, u međuvremenu večitom gradištanskom predsedniku Draganu Miliću, koji je nakon što je brod počeo da tone, preleteo iz Demokratske stranke u SNS, zasmetao je Šulović.

Milić, uvidevši da ne može da kraducka iz budžeta kad on hoće i koliko hoće sve dok je Šulović tu gde jeste, započinje prljavu i negativnu kampanju protiv Šulovića u samoj stranci. Nakon povlačenja Tomislava Nikolića, Milić u julu 2017. godine, napokon uspeva da smeni sa čela SNS Zlatka Šulovića, a na njegovo mesto postavlja Vladimira Štrbca.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Jedan komentar

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker