NAKON ZAJEČARSKE IZBORNE AFERE: Bez trunke stida, gradonačelnik Požarevca obišao radove u Kostolcu

Počela je izgradnja fekalne kanalizacije i crpnih stanica na više lokacija u Kostolcu, u naseljima Kanal, Didino selo i Kolište.

Foto: Logo

Nakon Zaječarske izborne afere i poniženja gradske Skupštine, bez trunke stida, gradonačelnik Grada Požarevca Saša Pavlović i predsednik Gradske opštine Kostolac Serdžo Krstanoski sa saradnicima, obišli su radove na izgradnji fekalne kanalizacije u Kostolcu.

Vrednost radova, čija sredstva su obezbeđena iz Budžetskog fonda za zaštitu životne sredine, iznose preko 76 miliona dinara. Završetak radova se očekuje za 118 dana, kada će biti zatvoreno nekoliko stotina septičkih jama, te će 95 odsto teritorije Kostolca biti pokriveno sa kanalizacionom mrežom.

Serdžo Krstanoski predsednik Gradske opštine Kostolac je u obraćanju medijima istakao da je ovaj projekat od velikog značaja za Kostolac i ova naselja.

Gradonačelnik Grada Požarevca Saša Pavlović je istakao da je iz budžetskog fonda za zaštitu životne sredine izdvojeno za Kostolac 200 miliona dinara.

Nakon obilaska radova čelnici požarevca i Kostolca posadili su tri sadnice drveta u kostolačkom parku i time su na simboličan način označili kraj projekta u okviru koga je na teritoriji Gradske opštine posađeno 1710 sadnica.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker