PRETHODNE NEDELJE: 13 saobraćajki u Braničevskom okrugu, jedna osoba poginula

Na području Policijske uprave Braničevskog okruga, tokom prethodne nedelje, dogodilo se 13 saobraćajnih nezgoda, u kojima je jedna osoba izgubila život, ali su i dve osobe teže i dve lakše povređene.

Saobraćajne nezgode dogodile su se zbog neprilagođene brzine stanju puta i uslovima saobraćaja, nedržanja potrebnog odstojanja između vozila i upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola.

U petak 23. decembra, na obilaznici oko sela Drmno, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovala tri vozila, dva putnička i jedno teretno. Vozač “lade nive” S. I. (1963) iz Petke je podlegao povredama u požarevačkoj bolnici, a jedno lice je povređeno.

Ove nedelje iz saobraćaja su isključena pet vozača, zbog upravljanja pod dejstvom alkohola. Policija je ovim vozačima putničkih motornih vozila odredila zadržavanje zbog teške alkoholisanosti.

Najviše promila alkohola u krvi imao je V. Ž. iz okoline Požarevca, kome je izmereno 1,85 mg/mol.

Novčane kazne izrečene su za 175 vozača, uglavnom zbog nevezivanja sigurnosnog pojasa i neprilagođene brzine.

Tokom prethodne nedelje saobraćajna policija podnela je i 35 prekršajne prijave. Najviše prijava podneto je zbog neprilagođene brzine, 18 automobila odneo je “pauk” i doneta su 23 Rešenja o uklanjanju vozila.

TPKNEWS/PU Požarevac

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker