NOVA AFERA TRESE POŽAREVAČKU BOLNICU: Policija i popisna komisija uletela u Radiološku službu!

Direktor požarevačke bolnice, Draško Dačić, voli da pijanči po kafanama i provocira goste, pa je tako pre izvesnog vremena u kafani „Kod Galeta“ dobio par vaspitnih od Dragana Kostića, naprednjaka i upravnika u JP “Pošta Srbije”.

Kako saznaje Insajder Mile Sova, u požarevačkoj bolnici razotkrivena je velika afera, a koja se odnosi na Radiološku službu.

Naime, posle promena na čelu ove zdravstvene ustanove, došlo je do formiranja popisne komisije, koja je iznenada upućena baš u Radiološku službu. Na opšte iznenađenje svih zaposlenih, pa i samog odgovornog lica u službi, navodno, došlo se do frapantnih podataka. Tako je na primer, po saznanjima Insajdera Mileta Sove, pronađeno oko 1000 litara kontrasnog sredstva.

Ovo sredstvo je navodno, razduženo kroz papire, opravdano kao potrošeno, a fizički je zatečeno na licu mesta. U prilog ovome ovo je samo deo količine čija je vrednost na tržištu minimalno oko 5 miliona dinara.

Insajder Mile Sova je pokušao da dobije i zvaničnu potvrdu o ovj aferi od požarevačke policije i tužilaštva, ali trenutno niko nije želeo da se javno izjašnjava o ovom slučaju. Inače, nadležno lice (identitet poznat našoj redakciji) koje je osumnjičeno u ovom slučaju je upućeno na dvomesečni odmor.

Pomenuto lice je veoma dobro poznato javnosti u požarevačkoj gradskoj čaršiji po bahatosti i osionom ponašanju. Dugo godina je uspešno sarađivao sa neposrednim rukovodstvima bolnice, bez trunke osećanja. Rukovođen isključivo materijalnim interesom. Nije dozvoljavao prilaz aparatu za CT nikome, osim grupi pažljivo odabranih i poslušnih. Izgovor je bio “ne mešajte se vi ne znate, pokvariće nešto”. Uvek je bio dobro umrežen sa gradskim ocima, počev od G17+, pa sve do Ruske stranke. Imao je dobru konekciju i sa SNS gradskim kadrovima.

Po nezvaničnim saznanjima Insajdera Mileta Sove, policija je samo pokupila izjave zaposlenih, i dalje od toga, za sada nikom ništa.

(Insajder Mile Sova)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker