KUČEVAČKI SVETI KECMAN: Gospodo pokajnici, sve što smo napisali, verovatno nije tačno!

Svakodnevno kučevački krimi vlastodržci sve više odmiču od istine, stoga sve više mrze one koji govore istinu.

Pokajnici dr Ivan Rajčić i Branko Kecman/Foto: e-Kucevo

Cenzura aktuelne krimi vlasti u Kučevu je ogromna, samo probajte javno izgovoriti ili napisati nešto protiv njihovog nerada, laži, nepravdi, i ubrzo ćete doživeti neku vrstu progona ili oduzimanja prava slobode izražavanja, mišljenja ali i normalnog života i rada. Lagat će protiv vas da ste kriminalci, ne poštujete tuđe, stavove, mišljenja, pravila, lagat će protiv vas da ste vi ti koji lažete, iako sledite istinu i ta istina je svima vidljiva.

U nepotpisanom autorskom tekstu objavljenom na portalu “e-Kucevo”, pod naslovom “Oprosti im Gospode ne znaju šta rade!? I ako znaju, opet im oprosti…” autor citira odlomke iz Novog zaveta u Jevanđelju po Luki (6,27-28,32-36) moleći se za grešne koji ih navodno “blate ljude, institucije, ustanove, ne libe se najgnusnijih laži, kojima ništa nije sveto, ni porodica, ni Crkva ni država koji zarad materijalnih interesa ili ko zna čega izmišljaju najogavnije nebuloze” o sadašnjoj naprednjačko-socijalističkoj krimi vlasti u Kučevu.

Shvatićemo ovo kao vapaj grešne vlasti kao deo pokajanja za sve ono loše što je naprednjačko- socijalistička krimi vlast učinila građanima Kučeva. Čak i neki delovi Svetog Pisma govore o tome kako Bog čuje i odgovara na molitve nevernika.

Uvidešvi koliko opštinska krimi vlast u Kučevu greši i koliko zla čini prema svojim građanima, sledeći zapovesti Isusa Hrista, kroz objavljene tekstove na našem portalu ukazivali smo na njihov poguban rad, pokušavajući da ukažemo na mnoge nepravilnosti u njihovom radu ne bi li ih okrenuli da poboljšaju sadašnje katastrofalno stanje u kojoj se nalazi opština Kučevo.

– Da li se o našim tekstovima može reći da nema istine o nezakonitoj promeni datuma održavanja konstitutivne sednice Skupštine opštine Kučevo, na kojoj nije pozvano 19 odbornika kojima je bilo uskraćeno pravo da biraju i da budu birani u organima vlasti?

– Da li je istina da su konstitutivnu sednicu obezbeđivale jake paravojne formacije (neke informacije ukazuju da su bili pripadnici Belivukovog klana) obučene u crnim majcama na kojima je pisalo “Kobre”.

– Da li neko može reći da nisu posečene stogodišnje lipe u crkvenoj porti, ponos ove varoši samo da bi se na tom mestu izgradilo dečije igralište za koje su plaćeni milionski iznosi?

– Da li nije tačno da su plaćeni milionski iznosi za ozelenjavanje grada?

– Da li je tačno da je preduzeću “Kastrum” poklonjen opštinski plac na “Buvljaku za izgradnju trgovinskog objekta?

– Da li su građani dobili informaciju koliko je novca potrošeno za naprednjačko-socijalističke krimi zakuske odbornika i partijskih aktivista kao i organizovanih ručkova za pridobijanje penzionerskih glasova u hotelu Rudnik?

– Da li je tačno da je “Milanu Jarcu” poklonjeno 50.000 evra a Vesni Guski 60.000 evra za navodno zapošljavanje novih radnika?

– Da li je tačno da je u Domu kulture i drugim javnim institucijama opštine da su uz novčanu naknadu udomljeni gotovo svi odbornici i na taj način je dobijena njihova lojalnost?

– Da li je tačno da je predsednik Opštinskog odbora SNS Kučevo Novica Janošević bio fiktivno (lažno) zapošljen u Centru za kulturu samo da bi dobijao 80.000 dinara mesečno?

– Da li je tačno da je po nalogu ministra finansija iz Centra za kulturu otpušteno 114 radnika?

– Da li je tačno da je nasilnim dolaskom na vlast otpušteno preko 20 većinom visokoobrazovanih politički nepodobnih radnika? Za neke od otpuštenih radnika najeminetniji glumci, pisci i druge javne ličnosti Srbije sakupili su 250 potpisa kojim su tražili da ih opštinska vlast vrati na posao.

– Da li je tačno da godinama u institucijama opštine pod ugovorima o delu sa platom od 20.000 do 25.000 dinara mesečno, radi veliki broj radnika uz obavezu da u kampanji rade za SNS i pune autobuse kojima se ide na mitinge širom Srbije?

– Da li je tačno da opštinska uprava odnosno građani opštine Kučevo, finansiraju autobuse za odlazak na mitige SNS-a?

– Da li je tačno da je u JKP “Kučevo” i opštinskoj upravi bez konkursa zaposleno preko 30 radnika?

– Da li je tačno da građani Kučeva plaćaju komunalije među najskupljim komunalnim uslugama u Srbiji?

– Da li je tačno da u JKP “Kučevo” ima povlašćenih neplatiša koji ne izvršavaju svoje zakonske obaveze jer su deo vlasti?

– Da li je tačno da je uvedeno plaćanje parkiranja a vlast je htela da se uvedete i komunalna policija za koju nisu dobili saglasnost republičkih vlasti?

– Da li je tačno da su opštinski funkcioneri sebi povećali plate a građanima porez?

– Da li je tačno da je prodato od opštinske imovine sve ono što je bilo vredno slobodnom pogodbom uz naknadu i bez naknade?

– Da li je tačno da su deonicu magistralnog puta Majdanpek – Kučevo i Turija – Mustapić finansirali Republika Srbija i JP “Putevi Srbije” a ne opština Kučevo?

– Zašto je uklonjena sa dnevnog reda već ranije planirana izgradnja autoputa Požarevac – Kučevo?

– Da li je tačno da lokalni putevi u očajnom stanju?

– Da li je tačno da niko ne može da investira u nova radna mesta dok ne klekne pred opštinsku vlast i ponudi im određenu proviziju?

– Kako izgleda unutrašnjost Doma zdravlja u Kučevu i zašto građani kupuju medicinski material potreban za njihovu terapiju?

– Da li je tačno da je u Domu za stara i nezbrinuta lica preminulo više od 20 lica zbog masovne zaraze koronom?

– Da li je tačno da je projekat rekonstrukcije Doma zdravlja u Kučevu sa planiranih 1.000.000 evra za kompletnu rekonstrukciju povećan na 2.400.000 evra a da radove izvodi blizak rođak predsednika Skupštine?

– Da li je tačno da je mesecima Pek bio zagađen teškim metalima iz rudnika u Majdanpeku?

– Da li je tačno da je mesecima gorela lokalna deponija a opštinska vlast je sve to mirno posmatrala?

– Kakva je bila organizacija i posećenost na “Homoljskim motivima” 2022. godine?

– Da li je tačno da su direktori predškolske ustanove i osnovnih škola partijski kadrovi, supružnici i bližnji rođaci opštinskih funkcionera?

– Da li je tačno da su ugašeni skoro svi sportski klubovi sa teritorije opštine Kučevo a da građani Kučeva još uvek finansiraju nepostojeća sportska društva?

– Da li je tačno da mladi ali i stariji masovno napuštaju ovu opštinu u potrazi za poslom koga u Kučevu nema za one koji nisu bliski SNS-u i SPS-u?

Nama je jasno da mnogima nije istina na prvom mestu već želja da nas cenzurišu i biraju teme o kojima ćemo pisati, izmišljajući nam razne afere. Svakako da su najproblematičnije priče koje prikazuju osobe iz sadašne vlasti i njihov rad ili ponašanje. Znamo da bi ste teme poput obespravljenih građana, nezakonitost u radu javnih službi, trošenje novca iz budžeta, nepravilnosti u radu lekara, sudija, policije, zaposlenih u prosveti, rado stavili pod tepih.

Gospodo krimosi, mi na našem portalu uvek ono što je dobro pohvalimo, a ono što ne valja kritikujemo, sigurno nećemo biti poput režimskog elektronskog portala e-Kucevo koji svakodnevno piše hvalospeve o opštinskoj vlasti a na Facebook stranici briše svaki negativan komentar uz to su blokirali više od 90 posto građana opštine Kučevo koji su na njihovoj stranici ostavljali kritičke komentare na račun vlasti.

(Tpknews.com/S. Andrijana)

PROČITAJ I

31 Komentari

  1. Sve je to tacno a ima jos mnogo toga.Kecman pise ono sto mu narede Milogorac i Ivan hotelski.On toliko laze da mu se smeje ceo grad pa je u Kucevu postao jedinica za merenje laži.Kada neko kaže,lažeš kao dva Kecmana to je maksimalna laž i nema i ne postoje veće laži od toga.

  2. Pa taj Kecman je 20 godina stanovao sa porodicom u Lovačkom domu i to besplatno,čak ni struju ni komunalije nije plačao.Posto su gradjani Kučeva počeli masovno da podnose prijave za zloupotrebe protiv predsednika Skupštine opštine Kecmana on se iseljava iz Lovačkog doma i useljava
    u stan svoje majke pa pod pritiskom supruge majku izbacuje iz stana i smešta je u STARAČKI DOM.Gde će ti duša Kecmane?

  3. A,na sve iznete činjenice Tužilaštvo i policija ćute i prave se mrtvi, umesto da postupaju po službenoj dužnosti i pohapse sve vlastodršce-kabadahije, tajkune-lopine i ostalu UDBA-ŠKU fukaru!!!!

    POBUNA DO SLOBODE!!!

  4. Tužilaštvo je pod direktnom kontrolom Aleksandra Vučića zato ne reaguje,u celoj državi je ovakvo stanje,lepo je rekla Marinika Tepić da je SNS čista mafijaška organizacija,pročitajte na nova s šta je izjavio Belivuk i biće vam sve jasno.

  5. Pazite vi šta Kecman sebi dopušta,briše svaki negativan komentar na svom privatnom portalu e kučevo koji se finansira novcem poreskih obveznika.Umesto da nas demantuje činjenicama i dokazima on se ponaša kukavički.

  6. Lokalni putevi su u nadležnosti opštine a oni su u očajnom stanju,naš hotelski predsednik se hvali putem sa kojim on nema nikakve veze,prava istina je ta,da je magistralni put Požarevac- Majdanpek asfaltiran za potrebe kineske kompanije ziđin koja nemilosrdno crpi naša prrodna bogatstva.

  7. Kancelarija OO SNS Kucevo se nalazi u privatnim prostorijama Aleksandra Perisica. Izborni stab za vreme izbora 2020. je bio u Perisicevom hotelu Rudnik. Koordinator Aleksandar Jokic je sastanke sa odbornicima i clanovima opstinskog odbora odrzavao takodje u hotelu Rudnik. Sve odluke se donose iz hotela. Narod plase da iza sadasnje vlasti stoje Andrej Vucic i neki Vucicev kum Petrovic. Za vreme konstitutivne sednice kada su odbornike privodili crnim dzipovima u Kucevu je bilo vojno vozilo Fiat Dukato Svima je jasno da je SNS u Kucevu pipak ozbiljne kriminalne organizacije koja hara Srbijom. Ivan Hotelski na mestu predsednika opstine je obicna dvorska luda ali ce na kraju jedino ta dvorska luda odgovarati a ostali ce se praviti ludi kao sto se Kecman pravio lud da ne zna da su odbornici na platnom spisku u domu kulture.

  8. U ovom tekstu nedostaje a pisali ste da su opštinari iz Kučeva prošle godine sami sebi podelili 13 platu odnosno po 40.000 svakom od njih. Zamenica načelnika opštinske uprave Marina Rančić je svog rođenog brata Marka Rančića zaposlila u decembru na mesec dana samo da bi dobio uz redovnu platu i onih 40.000 dinara. Nakon toga, ponovo se zaposlio u Centru za kulturu gde se nalazi i dan danas. Za ovu godinu opet planiraju da isplate 13 platu ali sada po 50.000 dinara.

  9. Власник еКучева је Зоран Демић из агенције МФорест, барем тако пише на њиховом сајту. Иначе рођена сестра од тог Демића је удата за Јаношевићевог брата тако да је сарадња почела још из 2014. када је Јаношевић постао председник општине. Ако сам добро информисана, општина Агенцији зато што користи њихов портал, плаћа пет, шест хиљада евра годишње. Све текстове за портал пише Бранко Кецман. Портал је најстрожије цензурисан. Нема места за коментаре. На фејсбуку страници ако неко остави негативан коментар одмах се брише и тај се моментално блокира.

  10. Ja ne vidim da ovde ima netačnih podataka. Svaka čast Tpk News-u zato što raskrinkava kučevčke bandite koji uništiše ovo mesto a policija, tužilaštvo i sudstvo za to vreme spavaju zimskim snom

  11. Mnogima je dobro poznato da Kecman redovno odlazi u crkvu i da se tamo zajedno sa sveštenicima učestvuje u molitvi. Međutim da bi bio rame uz rame sa sveštenicima i da bi Bog uvažavao njegove molitve mora biti pred Bogom čist. Moramo da konstatujemo da je Kecman u startu prekršio najmanje tri božje zapovesti i to: broj 2, 8 i 10. Ako se moli samo za sebe može biti i ovako i onako, a ako se moli i za ostale njegove pajtose on će sigurno u pakao jer su pajtosi zagrizli do dž.

  12. Хајде Бранко Кесмане, председниче СО Кучево, ако си искрен и поштен, ако си часни верник, кажи да ли бар нешто није тачно што је у овом тексту наведено. Ја мислим да има још пуно ко је шта да се дода, али за почетак је довољно. Хвала порталу ТПК што нас бар мало релаксира истинама.

  13. Recimo, bilo je potrebno dodati da u opštini i institucijama opštine rade članovi rođačke Koza Nostre i da su skoro svi Rančić sa sve suprugama na grbači naroda. Janoševića ima malo ali su svi udomljeni na opštinske jasle.

    1. Grešite, njihovi pipci hobotnice zla su mnogo ,,duž i perfidno sakriveni,, imate primer supruge tupog-radikala novice, iz napredne neresnice koja je u svom direktorovanju u oš Voluja udomila sve nestručne, napredne uglavnom baš iz neresnice, tako da je napravila sebi oazu slobode, neodgovornosti i neznanja urušavajući reputaciju ustanove, a to je samo ,,kap,, zla i zločina br. para janošević,…..

  14. Citao sam Kecmanov tekst na e -Kucevo u kome on tvrdi da nikome nije dat otkaz. Zasto tako laze, pa ja znam neke ljude koji su dobili otkaze njihovim dolaskom na vlast. Ne znam zasto se ti ljudi ne oglase na ovom portalu i kazu istinu da su ih krimosi oterali sa posla?

  15. “Dođu tako ponekad vremena kad pamet zaćuti,budala progovori,a fukara se obogati”.
    Ivo Andrić
    Sve tačno, realno i bolno. Ne treba nama više ratova, SNS kartel je ugasio zivot u srbistanu za sva vremena.

  16. Trebalo je da se napise da funkciju nacelnika opstinske uprave obavlja nestrucno lice Nikola Miloradovic koji nema polozen pravosudni ili drzavni ispit. Takodje, njegov otac Dragan Miloradovic obavlja funkciju sekretara Skupstine i funkciju javnog pravobranioca.

  17. Ivanu Hotelskom da nije Perisinog kuma Bosketa ne bi video nijedan dinar za opstinu. To sto on vraca gore njihov deo kroz namestene javne nabavke je drugo.

    1. Manje opštine a toliko kriminala nema u Srbiji.Zašto policija i tuzilastvo ne pohapsi ove kriminalce,pocevsi od Milogorca Perišićs,Novice Janoševića,Ivana Rajičiča,Mikića,Kecmana,Miloša Petrovića,gradjani Kučeva i meštani sela zele da znaju razlog.

  18. Čitam ovaj tekst i komentare i ne mogu da se načudim šta rade policija, tužilaštvo i sud? Zašto mi te ljude uopšte plaćamo? Polako shvatam da je jedino smena Vučića rešenje za promenu ovakve kriminalne države gde ovakvi političari vladaju. Naravno, posle Vučićeve smene sve ih treba u kompletu procesuirati.

  19. Tako je,samo smena Vučića Srbiju spasava,tek kada on bude otišao sa vlasti znaće se šta su ovi kriminalci radili,čekaju oni njega da potpiše sporazum sa Kosovom i da uvede sankcije Rusiji i eto nama slobode. 31.Mart je krajni rok da njihov predsednik ispuni obećanje koje je dao Angeli Merkel 2010-te godine. Dobro zapamtite imena ovih opštinara jer će svi oni morati da odgovaraju za sve nedaće koje su učinili prema ovom jadnom (glupom) narodu.

  20. Sveti Kecman izgleda da ne ljubi svoga bližnjega sa, bratom nije govorio do smrti a majku je oterao u starački dom. Sveti Ivan Hotelski preljubnik je poželeo tuđe i to baš popadiju, mada voli i medicinske sestre, jer ga često viđam u popodnevnim satima u domu zdravlja.

  21. Ovaj komentar nema nikakve veze sa temom gornjeg tekata ,ali ne postojidrugi način da čitaoci ovog Portala pa i Kučevljani ,kojima se neprestano šapuću u uvo najprimitivnije neistine spinovanja ,manipulacije da ovaj region Istočne Srbije ::
    ,,…nema dovoljno stanovnika …,,
    ,, ..nema dovoljno saobraćaja… ,,
    za TRANSEVROPSKI (Atlantski okean-Crno more)
    Multimodalni sobraćajni koridor -Istok (Crnomorski koridor) .
    Da bi građane ovog regiona Istočne Srbije precizno i tačno informisali o
    TRANSEVROPSKOM,
    EVROREGIONALNOM,
    NACIONALNOM.
    REGIONALNOM.
    I LOKALNOM SAOBRAĆAJNO- EKONOMSKOM ZNAČAJU ovog njihovog najstrožije CENZURISANOG
    ,,KORIDORA ŽIVOTA ,, /ZABRANJENOG KORIDORA,, navodimo sledeće:
    Samo na ISTOČNOEVROPSKOM SAOBRAĆAJNO-EKONOMSKOM PROSTORU ovog TRANSEVROPSKOG (Atlantski okean-Crno more) multimodalnog saobraćajnog koridora , od Požarevca i Smedereva pa do strateških luka na Crnom moru Varne i Burgasa u Bugarskoj i Konstance na Crnom moru ,na teritorijama i u regionima Srbije,Bugarske.i Rumunije ŽIVI VIŠE OD 16.420.000 GRAĐANA EVROPE koje ovaj EVROPSKI TRANSKONTINENTALNI GEOSTRATEŠKI koridor na najkraći mogući način povezje sa Beogradom I CELOM Zapadnom Evropom.
    Građani CELOG ovog regiona Kstočne Srbije VEOMA DOBRO ,PRECIZNO I TAČNO ZNAJU i
    KO JE CENZURISAO I BLOKIRAO ovaj njihov TRANSEVROPSKI.i najstrožije cenzurisani
    ,,KORIDOR ŽIVOTA,,/,, ZABRANJENI KORIDOR,,… i njihova je individualna i lična procena (pojedinačna i lična građanska procena ) da je za njih najbolje…
    da o tome NE SMEJU DA GOVORE …
    JER IM JE MNOGO RIZIČNO.
    I sada žive u POTPUNO SAOBRAĆAJNO, a time i na svaki drugi način, POTPUNO SAOBRAĆAJNO IZOLOVANOM I MEĐUNARODNO NETRANZITNOM
    MRAKU I BUNARU I ,,AFRIČKOM KONGO REGIONU,, koji demografski, ekološki, ekonomski,socijalno izdiše i izumire i galopirajućom brzinom….
    JER SE GRAĐANSKI STRAH I KUKAVIČLUK I GLUVONEMOST PONIZNO PODANIŠTVO SVUDA I UVEK PLAĆAJU NAJVIŠOM CENOM.
    Tako da im i u budućnosti samo duboko klanjanje i presavijanje do poda
    PRED SVAKIM GOSPODAROM
    neće nimalo pomoći ….
    A to će potvrditi i.ovsj tek završeni Popis stanovništva…
    JER BEZ OVOG TRANSEVROPSKOG KORIDORA (Atlantski okean-Crno more) EVROPSKA BUDUĆNOST i civilizovani 21.vek celog ovog regiona Istočne Srbije..NE POSTOJE
    Postoji samo AFRIČKA BUDUĆNOST ,
    koja je već pre nekoliko godina i počela Ali ako se građanima celog ovog regiona Istočne Srbije ona dopada i sviđa …
    to je opet njihova odluka.
    Jer niko nikada neće doći da ih vadi iz
    ,, bunara i mraka,, …koji oni vole.
    I izvinjenje zbog skretanja sa teme ovog članka…
    Ali KAKO BI DRUGAČIJE građani CELOG ovog IZDIŠUĆEG I IZUMIRUĆEG ,,AFRIČKOG KONGO REGIONA,,
    Istočne Srbije saznali BILO ŠTA
    .o svom najstrožije CENZURISANOM ,,KORIDORU ŽIVOTA,,/,,ZABRANJENOG KORIDORA
    … Pa i o …VIŠE OD 16.420.000 GRAĐANA EVROPE.
    😀 I pozz.iz🚞

    .

  22. P.S. A ZAŠTO , i samo kao primer jer je svuda u CELOM ovom demografski ,ekološki,ekonomski ,socijalno GALOPIRAJUĆE IZDIŠUĆEM I IZUMIRUĆEM ,,AFRIČKOM KONGO REGIONU ,,Istočne Srbije po tom pitanju potpuno Ii apsolutno ISTO… ,
    opštinski čelnici Kučeva
    NE SMEJU JAVNO DA IZGOVORE NI IME ovog TRANSEVROPSKOG najstrožije cenzurisanog ,,KORIDORA ŽIVOTA,,/
    ,,ZABRANJENOG KORIDORA,,…
    Pa iz SAMO JEDNOG I JEDINOG RAZLOGA…
    zbog koga TO ISTO NE SMEJU ni čelnici Braničevskog ,Podunavskog , Borskog, Zaječarskog upravnog okruga,
    kao ni čelnici Požarevca,Smedereva,
    Malog Crnića, Žabara ,Majdanpeka, Petrovca na Mlavi, Žagubice,Velikog Gradišta, Golupca , Bora, Kladova ,Negotina, Knjaževca …
    Kao i Smederevske Palanke i Velike Plane.. .u čije teritorije , na samom svom SPOJU (RASKRŠĆU ) SA DRUGIM TRANSEVROPSKIM KORIDOROM (autoput BG-NIŠ) ,bukvalno ,,pogađa ,, ovaj TRANSEVROPSKI ,,KORIDOR ŽIVOTA,, /,,ZABRANJENI KORIDOR,, …
    Pa je ovaj geostrateški koridor izuzetno strateški važan I ZA Veliku Planu i Smederevsku Palanku …
    Jer ih , kao i Požarevac i Smederevo i Malo Crniće i Žabare ,
    POSTAVLJA NA NAJBOLJU MOGUĆU
    SAOBRAĆAJNUO-EKONOMSKU RAZVOJNU POZICIJU…
    NA SAM SPOJ (RASKRŠĆE)
    DVA (2) TRANSEVROPSKA KORIDORA.
    A u CELOJ EVROPI kao što svi ZNAMO postoji na stotine autoputeva….
    Ali… i kao što svi NE ZNAMO….
    POSTOJI SAMO DEVET(9) TRANSEVROPDKIH KORIDORA…😀
    Tačka.
    I pozdrav zza sve pratioce ovog prilično slobodnog i hrabrog (mada ponekad i realno… tabloidnog…😀)
    Portala TPKNEWS …
    Koji, iako nimalo nije plašljiv
    ,, Mišiji glasnik,, …
    ipak još nije objavio DESETINE različitih TEMATSKIH MAPA ovog TRANSEVROPSKOG
    ,,KORIDORA ŽIVOTA,,/
    ,,ZABRANJENOG KORIDORA,,…
    Da ih SVI njegovi pratioci SAMI,SLOBODNO I SAMOSTALNO i gledaju i čitaju i analiziraju…😀
    Što JASNO I POTPUNO GOVORI i o STEPENU I MAKSIMALNOJ STROGOSTI CENZURE ovog koridora i ove teme…
    Pa se čak ni TPKNEWS
    ne odlučuje na ovaj SLOBODAN,DEMOKRATSKI,JAVAN I TRANSPARENTAN
    MEDIJSKI I GRAĐANSKI KORAK I OBJAVU…
    Ali ..sloboda se uvek osvaja….
    a nikada ne poklanja…
    Pa to VEČNO pravilo važi za SVE…
    pa i za građane CELOG ovog IZDIŠUĆEG I IZUMIRUĆEG ,,Afričkog Kongo regiona ,, Istočne Srbije…
    a jednim delom važi i za TPKNEWS.
    Ali … …,, nikad..ne reci nikad…,,
    I pozdravi i za TPKNEWS..jer niko nije savršen …😉

  23. Nadamo se da će smenom tiranina Aleksandra Vučića zaživeti EVROPSKI TRANSKONTINENTALNI GEOSTRATEŠKI koridor koji nas na najkraći mogući način povezje sa Beogradom I CELOM Zapadnom Evropom. Pozivam građane opštine Kučevo kao i žitelje ostalih gradova i opština istočne Srbije da svakodnevno na društvenim mrežama pozivaju građane da podrže i javno zatraže od rukovodstva svojih gradova i opština da kod tiranina Aleksandra Vučića izdejstvuju povratak ovog koridor na dnevni red narednog velikog i preko potrebnog projekta za opstanak ovog već provincijalnog dela Srbije odnosno Kine

    1. Moje duboko poštovanje za Vas gđa Daro.Pripadnkce nežnijeg pola su i inače mnogo hrabrije kada je u pitanju BUDUĆNOST NJIHOVE DECE ,FAMILIJE,KOMŠILUKA VAROŠI GRADA,SELA ,ZAVIČAJA …Evo da Vam ispričam nešto iz Skupštine Srbije što je gledala u direktnom prenosu RTS CELA Srbija i CELA Istočna Srbija i Kučevo u njoj…Borba skupštinskim amandmanimaza ovaj ,,KORIDOR ŽIVOTA,,/ i sada ,,ZABRANJENI KORIDOR,, u tunom jeku ..tu su i ministri jer se usvaja Budžet Srbije…I bore se SAMO DVE GOSPOĐE iz istočne Srbije ,kao lavice…(iz dve različite stranke ,totalno nebitno koje) a bar još 15 -18 muškaraca poslanika iz ovog regiona Istočne Srbije ,koji O OVOM KORIDORU ZNAJU SVE ŠTO I OVE DVE GOSPOĐE …ćute i kao miševi ….I ustsne onaj gospodin iz Požarevca (a rodom iz Dobre ) Veroljub Arsić …i počne on da govori..i NE ZNA TAČNO DA NAVEDE ČAK NI OSNOVNU TRASU KORIDORA .. .pa u nju ubsci i Kladovo….
      i pozove poslanike da glasaju OROTIV PODNETIH AMANDMANA ZA FINANSIRANJE OVOG ,,KORIDORA ŽIVOTA,,….i sedne…
      I SVI ti muškarci saviju glavu prema onim klupsma zbog TVkamera… dignu ruke PROTIV FINANSIRANJA ,,KORIDORA ŽIVOTA,,…
      ..Pljunem onaj moj TV…
      i izađem iz sobe….
      A moja gospođa pođe zamnom iz sobe … pa mi kaže:
      ,,Šta to radiš pred malom decom…? ,, i Imalo da me dobro ,,oklagija,… 😀I u pravu je bila…
      A te dve prave gospođe iz Istočne Srbije se zovu Radmila Gerov iz Negotina…i Branka Karavidić iz Majdanpeka…
      Ne znam da li su danas dobro i zdravo…ali se nadam da jesu.
      A one i njihova imena ,bar ja to tako mislim , uvek zaslužuju da se pomenu.
      Jer su prave gospođe.
      I srdačan pozdrav za Vas iz …🚞

  24. Volela bih da neko iz opštine demantuje barem jednu stavku iz ovog teksta. Teško da se može bilo šta demantovali. Sve sama sušta i poražavajuća istina

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker