CRNA MAMBA, GARGAMEL I BRLJA: Pored fantomskih birača sada imamo i kučevačke fantomske aktiviste u Beogradu

Na izborima održanim 17. decembra nijedna lista ili stranka nisu osvojile dovoljno glasova da bi formirale vlast u Beogradu. Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić raspisala je izbore za Skupštinu grada Beograda za 2. jun ove godine. Ta izborna partija može biti neizvesna za Srpsku naprednu stranku, koja je već deceniju najmoćnija u ovom gradu, jer opozicija polaže ozbiljnu nadu u pobedu.

Foto: Screenshot/Facebook

Poznato je da Srpska napredna stranka ništa ne prepušta slučaju i baš zbog toga su mnogobrojni aktivisti ove stranke iz opština Braničevskog okruga angažovani na ulicama Beograda stvorivši sliku da pored fantomskih birača sada imamo i fantomske aktiviste.

Ovom pozivu iz centrale SNS među prvima su se odazvali kučevački naprednjaci koji su poslali svoju delegaciju predvođenu odbornicom Tanjom Dinić poznatijom po nadimku „Crna Mamba“, Dejanom Petkovićem – „Gargamelom“ i odbornikom Slađanom Miljkovićem poznatijem po nadimku „Slađan Brlja“ inače, isključenim članom SNS-a a sada okorelim Zavetnikom koji još uvek ne zna da li je vlast ili opozicija s obzirom da se njegovom ulasku u kučevačku vlast protivi Aleksandar Perišić, čovek alfa i omega za sve odluke koje donosi predsednik opštine.

Spremljenim podacima građana odlaze na vrata sa čuvenim pitanjem: „da li glasaš za nas ili ne“? Kampanja progona i maltretiranja građana od strane Mikićevih kučevačkih SNS aktivista nastavlja se i u Beogradu.

Aktivisti su dobili uputstvo kako treba da se ponašaju kad dolaze kod građana, čak i kada građani negodiju zbog toga. Pored pitanja da li će građani podržati Srpsku naprednu stranku na beogradskim i lokalnim izborima u ovom gradu dele se i paketi sa namirnicama u kojima su brašno, šećer, kafa, ulje, makarone, narezak i slični proizvodi uz obavezne žele bombone sa inicijalima „AV“. Uz sve ovo svim aktivistima su obezbeđene dnevnice od po 9.000 dinara, besplatan prevoz, smeštaj i hrana.

Kojim se to novcem finansiraju ove aktivnosti možemo samo pretpostaviti, nije iznenađujuće što je duplirana cena rekonstrukcije Doma zdravlja u Kučevu, kanalizacione mreže, izgradnje puteva i drugih projekata. Otpuštani radnici iz JKP „Kučevo“ i rasprodata kompletna građevinska mehanizacija odbornike Tanju Dinić, Slađana Miljkovića i njihovog dojučerašnjeg kolegu Dejana Petkovića uopšte ne interesuje? Važne su njihove privilegije, kakvi su oni takav je njihov predsednik stranke i predsednik opštine Nenad Mikić, sve zajedno najbolje ih opisuju narodne izreke „Sličan se sličnom raduje“ ili „Svaka rupa nađe zakrpu“. Pod novim rukovodtvom OO Srpske napredne stranke Kučevo ova stranka više ne liči na ozbiljnu stranku jer su je Mikić i Milosavljević totalno uništili i srozali na nivo kulturno-umetničkog društva gde je svakom laiku dozvoljeno da predvodi kampanju.

Sadašnjoj vlasti u Kučevu puna su usta hvalisanja da su „ekonomski tigar“ i da se opština ubrzano razvija, ali realni podaci govore da na toj mapi razvoja opštine Kučeva nema. Činjenice govore da mladi a i oni malo stariji svakodnevno odlaze iz ovog mesta u države Evropske unije a sledeći izbor je baš taj Beograd gde Mikićevi naprednjaci agituju i pričaju kako će beograđanima biti bolje ako oni ponovo dođu na vlast.

Zbog neravnomernih ulaganja i razvoja, konstantnog slivanja stranog kapitala u Beograd koji raste, po ulaganjima i platama ali i po broju stanovnika sve ovo neminovno ukazuje da se daleko bolje živi u Beogradu nego u Kučevu.

Pitanje je šta će „Crna Mamba, „Gargamel“ i „Slađan Brlja“ sa ostatakom ekipe obećati beograđanima ako beograđani žive bolje nego građani opštine Kučevo kada i pored toga ne žele naprednjačku vlast?

(Mile Sova)

PROČITAJ I

31 Komentari

  1. Sad se Mile sova sladi sto je poverljiva informacija stigla do tpk news.A kako je stigla to on najbolje zna i sigurno komentariše u stilu”jaka ekipa,sve moj do moga”.Mile sova se ozbiljno zamerio opštinarima pa je postao Mile krtica, dok ga ne šutnu sa posla.

  2. Siniša ti si nepismena budala. Samo idiot ne razume da ti pišeš glupe tekstove za TPK news. Svaka rečenica ti je debilasta, besmislena i kontradiktorna. Ti si Brsan zaostali idiot.

    1. Ti stoko pametnjakoviću što se kriješ iza pseudonima Vlada Šloga reci nam da li je ovo istina što je napisano u tekstu? Nama čitaocima se čini da Tpk News uvek sazna sve vaše naprednjačke kombinacije bez obzira ko piše a ovaj tekst liči na Novicu Janoševica popularnog Mileta Buljunu?

  3. Novice Janosevicu j*bo te Gagi u usta smrdljiva. Ti si stoka bez repa. Svi znaju da ti pises tekstove i komentare. Nemoj vise da spominjes moje ime jer cu da te tuzim

  4. Siniša smradu prestanite da pišete u moje ime ti i onaj tvoj metuzalem što krao fudbalerima pare Zvonko. Ja se vas ne plašim govna smrdljiva.

  5. Slušajte vi miševi,jebem vam sve mrtvo i živo i reklo i poreklo.Skinite mi se više sa kurca i ako imate muda kažite mi to u lice .Zvonko.

  6. Zvonko meni, Novici, opštinskom rukovostvu i celoj naprednoj stranci, ti i tvoj tpk njuz Siniša možete da popušite kurac

  7. Novice,možeš ti da se kriješ iza lažnih imena i pišeš lažljive komentare na tvoj tpk news ,da šalješ špijune po gradu,da slikaju i da ti prenose ko sa kim sedi,ali dobro upamti nema te sile koja će me zaustaviti da ti ne promenim lični opis pa zvao se ti Lale Gator ili Mile Sova. Kad tad češ da mi padneš u šake a onda ću da ti razvalim tu tvoju veprovsku njušku.Zvonko.

  8. lele lele fraći nole oviju tvoji mišovi pišovi i tiju špijuni su se userili u gaće od Zvonketa pa sad pisuju pod neki imeni Žiku Miku Komšiku.lele lele lele.men kazuje konšmija da će od danaske sve da ih vika sa pičkice🤣🤣🤣

  9. Baš su hrabri sns mišovi eve otišli na Pek da peru gaće jer su se uneredili od straha kad naišo moj drug Zvonko. Nisu imali ni pare za deterdžent pa se danas zadužili 20 milona. Jedino se ja ne plašim od moj drug Zvonko jer ja sam Lale Gator a i ako se uneredim to mogu da uradim samo na k*rac kuma Ace

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker