ŽIVELI PRIJATELJI: Požarevljani dobili jedinstvenu etiketu Jelen piva!

Građani Požarevca su u čast tradicionalnih igara u Ljubičevu dobili jedinstvenu pivsku etiketu sa imenom njihovog grada.

Apatinska pivara koja je ovogodišnji ponosni prijatelj 54. Ljubičevskih konjičkih igara, u čast Požarevljanima osmislila specijalnu etiketu Jelen boce i priredila brojna iznenađenja tokom meseca avgusta.

Zahvaljujući Apatinskoj pivari, građani Požarevca će već 20. avgusta moći da uživaju u koncertu Riblje Čorbe, dok će 25. avgusta atmosferu u gradu dodatno zagrejati grupa Kerber.

„Ovog leta smo želeli da priredimo različita nesvakidašnja iznenađenja našim sugrađanima širom Srbije, a građane Požarevca smo obradovali novom etiketom. Jelen je brend sa dugom tradicijom i posebno smo ponosni na pokroviteljstvo konjičkih igara koje pre svega neguju duh dobre tradicije i zajedništva. Želimo da negujemo lokalne specifičnosti i prepoznamo afinitete naših potrošača u lokalnim zajednicama“, izjavila je Olivera Nikodijević, direktor marketinga u Apatinskoj pivari.

Pored odlične muzičke zabave i dobro rashlađenog Jelen piva, potrošači u Požarevcu imaće priliku da osvoje i karte za bazen i ulaznice uz osveženje za Ljubičevske konjičke igre.

TPKNEWS/M.V.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker