Predložite kandidate za dodelu opštinske nagrade opštine Veliko Gradište

Skupština opštine Veliko Gradište donela je Odluku o utvrđivanju 2. avgusta kao Dana opštine Veliko Gradište, kao i Odluku o ustanovljenju i dodeli Opštinske nagrade i drugih javnih priznanja.

Opštinska nagrada dodeljuje se kao najviše društveno priznanje ustanovama, preduzećima, mesnim zajednicama, organima, organizacijama, udruženjima građana i pojednicima, iz zemlje i inostranstva, koji su postigli i postižu izuzetne rezultate i dostignuća u svim oblastima rada i stvaralaštva, od značaja za unapređenje, razvoj i afirmaciju opštine Veliko Gradište (privreda, poljoprivreda, obrazovanje, zdravstvo, nauka, kultura, sport, humanitarna delatnost, poseban doprinos afirmaciji opštine i naseljenog mesta i druge oblasti javnog života) kao i najboljim učenicima i studentima sa teritorije opštine Veliko Gradište.

Opštinska nagrada dodeljuje se svake godine, na svečanoj sednici Skupštine opštine, a povodom Dana opštine.

Pravo predlaganja kandidata za Opštinsku nagradu imaju odbornici Skupštine opštine Veliko Gradište, članovi Opštinskog veća, organi, organizacije, mesne zajednice, udruženja građana, preduzeća, ustanove i svojim potpisima najmanje 10 građana.

PREDLOG SE DOSTAVLJA U PISANOJ FORMI, SADRŽI SVE POTREBNE PODATKE O KANDIDATU, MORA BITI OBRAZLOŽEN I OBAVEZNO MORA SADRŽATI NAZNAKU OBLASTI ZA KOJU SE PREDLAŽE.

PREDLOZI SE DOSTAVLJAJU KOMISIJI ZA DODELU OPŠTINSKIH NAGRADA I PRIZNANJA OPŠTINE VELIKO GRADIŠTE, NAJKASNIJE DO 09.06.2017. GODINE DO 14.00 ČASOVA.

PREDLOGE SLATI U ZATVORENOJ KOVERTI SA NAZNAKOM – PREDLOG ZA OPŠTINSKU NAGRADU- na adresu SKUPŠTINA OPŠTINE VELIKO GRADIŠTE, Žitni trg broj 1, 12220 Veliko Gradište.

TPKNEWS/SOVG

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker