VOZAČI OPREZNO: Magla smanjuje vidljivost na putevima (VIDEO)

Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorio je jutros vozače da na području Beograda i Šumadije magla smanjuje vidljivost na 200 metara, a da je zbog nižih temperatura moguće formiranje poledice zbog čega je neophodno da budu posebno pažljivi u vožnji.

Sneg je moguć na putevima u planinskim predelima Sjenice, Ivanjice, Novog Pazara, Kruševca i Vranja, na prilazima Kopaoniku i Goču, kao i ka Staroj Planini i Crnom Vrhu.

AMSS upozorava vozače da zbog česte magle, budu dodatno oprezni na deonicama na kojima je zbog radova izmenjen saobraćaj.

Prema informacijama Uprave granične policije, na graničnim prelazima na putničkim terminalima trenutno nema dužih zadržavanja od 15 do 20 minuta.

Do 30. decembra 7.00 do 17.00, na Avalskomi putu izvodiće se radovi na sanaciji ulegnuća, a u toku izvodjenja radova, saobraćaj će se ;odvijati u oba smera, uz naizmenično propuštanje vozila.

Produžavaju se radovi na periodičnom održavanju nadvožnjaka preko železničkih pruga Beograd-Niš i ;Trupale-Popovac, deonica Niš (Severni bulevar) – Niš (Trupale), do 18. januara.

TPKNEWS/Beta

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker