FOTO KRITIKA: “Spider Serbia“ kontejner prazni, a okolo ostavi đubre!

„Spider Serbia“ koja je zadužena za održavanje, kako gradske, tako i lokalne čistoće u opštini Veliko Gradiše, očito da odvoženje smeća ne obavlja na racionalan način.

Foto: Privatna arhiva

U našu redakciju stigao je sledeći mejl:

“Poštovani, znamo da ste objektivni i da utičete na kulturu i svest naših ljudi kroz vaše medije.

Često u vašim medijima na “TPKNEWS” imamo priliku da vidimo kritike na račun naših opštinara koji svoj posao ne obavljaju kako treba… ja bih ovde skrenuo pažnju i na naše komunalce… ja sam morao da zabeležim ovu situaciju u selu Makce jer naši đubretari iz “Spider Serbia“ prođu jednom nedeljom da isprazne kontejnere i nikad ne pokupe đubre oko kontejnera, već to kupimo mi. Ali, zato su uvek precizni kada je u pitanju slanje računa… jedan kontejner je za 15 kuća… narod je prisiljen da stavlja džakove pored kontejnera jer je u roku od 2-3 dana već pun, a psi lutalice pokidaju sve džakove. Koristim ovu priliku u ime svih meštana sela Makce da prozivam inspekuju za zaštitu životne sredine da uvede red i kazni odgovorne, jer ja ne mogu da sedim u svom dvorištu od smrada!

Dva dana nakon što je kontejner ispražnjen / Foto: Privatna arhiva

Vi ako vidite interes da objavite ovu vest, bio bih vam zahvalan i mislim da je ovo i u interesu kako đubretara iz “Spider Serbia“ tako i đubretara iz opštine da malo razmisle, jer će do kraja da počne govnjiva motka da radi.

Hvala unapred.”

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker