PERIĆ JE BIO JASAN: “Meni poslanički restoran, a vi vidite šta ćete” (FOTO)

Posle svih pisanja našeg portala o mahinacijama vinovnika Perić Slobodana iz Manastirice kod Petrovca na Mlavi, zasedalo je okrnjeno predsedništo vlaške stranke “MOST” u Velikom Gradištu.

Slobodan Perić/Foto: RTV Braničevo

Glavna tema dnevnog reda je bila priprema za predstojeće izbore. Na sednici predsedništva su prisustvovale i visoke zvanice ove stranke, Snežana Pavlović iz Mišljenovca kod Kučeva, Perićev portparol i koordinatorka stranke za Beograd i Rumuniju i njen suprug, Momčilo Pavlović, iz Sene kod Kučeva, pravnik, kako se predstavljao dok nije utvrđeno da ima lažnu diplomu, ustvari tehničar kako se nakon toga predstavljao, odnosno skretničar nakon što je utvrđeno da je i diplomu srednje škole falfisikovao i da je legalno završio samo kurs za skretničara.

Snežana Pavlović/Foto: RTV Braničevo

Svakako, Periću ne smetaju lažne diplome jer i on radi kao direktor Kulturnoprosvetnog Centra sa lažnom diplomom master ekonomiste.

Kako nam je preneo naš insajder nezadovoljan razvojem događaja u samoj stranci, Perić je insistirao da iz svake opštine dođu što više ljudi kako sala nebi bila poluprazna i da obični članovi glume članove predsedništva koji su pobegli iz stranke, te je zato Snežana Pavlović povela svog supruga Momčila.

Momčilo Pavlović, skretničar/Foto: RTV Braničevo

Po prvoj tački dnevnog reda Perić je upoznao sve prisutne da je njegov cilj poslanički mandat, te je na taj način potvrdio naša dosadašnja pisanja da njega interesuje samo skupštinski restoran a ne narod. Kada su ga prisutni pitali, a gde ćemo mi da se uglavimo posle izbora? Perić im je kratko odbrusio, da ga to ne interesuje i da se sami bore za sebe. Na pitanje članova, kako će se trošiti pare koje stranka dobija za predizbornu kampanju? Perić je odgovorio da će se o trošenju para govoriti posle izbora odnosno kada se potroše.

Po rečima našeg insajdera od Perićevih odgovora mnogi su se hvatali za glavu a Miodraga Kokelića iz Bora je konstantno oblivao znoj i jedva je izdržao da ne napusti sastanak. Jedino je Snežana Pavlović odobravala Perićevo izlaganje.

Miodrag Kokelić/Foto: RTV Braničevo

Sastanak predsedništva je relativno kratko trajao jer je moralo da se pređe na jagnjetinu i prasetinu da se ne bi oladila.

Nažalost, iako ovo sve izgleda kao u nekoj humorističkoj seriji, sve je istinito, što nam potvrđuje i naš sagovornik član predsedništva MOST-a.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker