VELIKI USPEH GRADIŠTANSKE POLICIJE: U Desinu zaplenjeno 670 sadnica marihuane, dve osobe uhapšene!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Velikom Gradištu, brzom i efikasnom akcijom u ataru sela Desine pronašli su i zaplenili 678 stabljika kanabisa.

Foto: MUP

U akciji Gradištanske policije za vreme vikenda, u ataru sela Desine pronašli su zasad marihuane sa 678 biljaka i uhapsili dve osobe iz sela Desine, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je osumnjičene K.A. (1958) i V.Ž. (1978) uhapsila dok su na njivi, u selu Desine kod Velikog Gradišta, presađivali zasade marihuane. Zaplenjeno je 678 biljaka, ukupne težine oko 26 kilograma.

Foto: MUP

Po nalogu sudije za prethodni postupak Osnovnog suda u Požarevcu, policijski službenici izvršili su pretres stana i drugih prostorija osumnjičenog V.Ž. i pronašli oko 26 grama sasušene marihuane.

Foto: MUP

Po nalogu zamenika Višeg javnog tužilaštva u Požarevcu i Osnovnog javnog tužilaštva u Velikom Gradištu osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

TPKNEWS

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker