Izabran novi predsednik gradske organizacije Dveri u Požarevcu

Za novog predsednika gradske organizacije Dveri u Požarevcu izabran je Dragan Jović, dugogodišnji član Srpskog pokreta Dveri i odbornik u Skupštini Grada Požarevca.

Foto: Dveri

– Moj zadatak je da kao predsednik gradske organizacije radim na očuvanju jedinstva, da zajedno sa usvojim saborcima uvećamo strukturu članstva, da kroz spoj mladosti, iskustva i novih kvalitetnih kadrova, ojačamo organizaciju Dveri i povratimo poverenje građana Požarevca i Kostolca. Siguran sam da ćemo sa većom strukturom članstva i simpatizera u Požarevcu, ostvariti bolji rezultat na narednim izborima – kaže novoizabrani predsednik.

Kako se dalje navodi u saopštenju GO Dveri, fokus njihovih aktivnosti biće životne teme, rešavanje brojnih pitanja i problema koji muče građane, a nastaviće i svoju tradicionalnu politiku.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

2 Komentari

  1. Ovaj jeste dugogodišnji član Pokreta Dveri i to je pohvalno ali je za osudu jer Dveri ne žele Srbiju u Evropskoj Uniji već su bliži Rusiji što znači da podržavaju naciju koja je držala 45 godina u ropstvu 200 miliona ljudi članica Varšavskog pakta. Licemerno je što se članovi Pokreta Dveri ne gade zapadnih stvari ali se gase njihovih vrednosti. Takođe im je Kosovo i Metohija non stop u ustima ali nikako da nam kažu plan kako da vrate Kosovo u sastav Srbije?

  2. Dveri i Nova demokratska stranka, isto su što i Zavetnici. Oni su sateliti SNS koje je stvorio Vučić, da bi pravoj opoziciji uzimali glasove i pomogli svom tvorcu, kada je to potrebno. Milica AVetnica je pokazala pravo lice, dok Boško Obradović i prof. Miloš Jovanović, još uvek glume opoziciju.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker