VAN KONTROLE: Počela odmazda golubačkog raspopa nad Vlasima zbog podrške lokalnoj opoziciji

Izborna kampanja bila je sve samo ne fer kampanja, od zastupljenosti u medijima do satanizacije opozicije. Na sve to dolazimo do dana izbora gde je zabeleženo mnogo nepravilnosti. Naravno sve ovo je radio režim Aleksandra Vučića i isto to vešto sakriva da je podrška sve manja i da je bez toga poraz očigledan.

Predsednik opštine Golubac raspop Nebojša Mijović/Foto: Screenshot/Rtv Mlava

Tako da je posle 36 godina provedenih u stanu koje je u vlasništvu mesne zajednice Dobra, opština Golubac, odmah nakon izbora je uručila rešenje, penzionisanoj nastavnici matematike za iseljenje. Razlog za ovakvu reakciju opštine leži u činjenici da je snaja ove gospođe izabrana za odbornika SO Golubac sa liste opozicije.

Takođe, u čistom vlaškom selu Brnjica u opštini Golubac, meštani su rekli ne crnogorskom-golubačkom raspopu. Rezultat glasanja za lokalne izbore 78 glasova listi opozicije “Naši ljudi samo hrabro-Saša Marjanović”, dok je lokalni SNS kartel “Srbija ne sme da stane Aleksandar Vučić” pokupio 70 glasova.

Međutim, ovakvim rezultatom nije zadovoljna lokalna kamarila SNS kartela, pa je raspop poslao svoje naoružane pajtose u ovom malom vlaškom selu koji su, pod pretnjom, zaključali i odneli ključ seoske kafane.

– Predsedniče Vučiću pogledaj šta se po Srbiji radi. Članovi SNS-a u Golupcu na čelu sa crnogorskim raspopom sakriveni iza vaših leđa, sprovode neviđenu odmazdu u ovoj opštini. Narod, a pogotovu mi Vlasi, poslao je jasnu poruku na nedavnim izborima. Vi ste predsedniče odneli ubedljivu pobedu u svim mesnim zajednicama pa i u našem selu Brnjica. Vama narod veruje. Ovoj lokalnoj bandi koja se predstavlja kao SNS više se ne veruje. Za proteklih 10 godina uzeli su Boga para iz našeg sela a zauzvrat napravili nam pečurku da čekamo autobus za odlazak odavde. Mladih gotovo i da nemamo i ono malo opštinski silnici trude se da oteraju do pomenute pečurke pa dalje kud koji. Predsedniče Vučiću prekinite ovaj tamni vilajet u našoj opštini dok je vreme – kažu maltretirani Vlasi i građani opštine Golubac.

Inače, odmah nakon izbora na sednici Privremenog organa opštine Golubac koja je održana 22. decembra 2023. doneta je Odluka da se majkama koje su rodile treće i četvrto dete od 01. januara 2024. obustavi isplata dečjeg dodatka na neodređeno vreme. Obrazloženje ove donete Odluke je, da je opština odmah nakon izbora bankrotirala.

Dok se čeka reakcija predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića i Nacionalnog saveta Vlaha Srbije, raspop Mijović deli novac iz budžeta svih građana po principu familijarnosti i rodbinskih veza. Tako je i ovoga puta majkama ukinut dečiji dodatk, a njihov novac dodeljen Ujki za lovačku manifestaciju “lov na šakala” u selu Braničevo. Za ovo lovačko udruženje ne važi potrebna projektna dokumentacija kao za ostale. Raspopov zamenik je dovoljna garancija za Ujkine prohteve.

(Tpknews.com/I.M.S.)

PROČITAJ I

2 Komentari

  1. Dragi moji Vlasi trebalo bi da ste do sada shvatili da ste glasanjem za Vučića i dobili za predsednika Opštine njegov kadar koji je isti kao i on lopov, lažov i mafijaš. Deo opljačkanog novca svi predsednici opština daju i Vučiću i zato mogu nesmetano da rade sve to što rade. Ako čekate pomoć od Vučića nećete je dobiti, već treba da se udružimo i narod Opštine Golubac zbaci Mijovića sa vlasti. Ne treba se bojati njegovih naoružanih kriminalca jer i mi Vlasi nismo mačiji kašalj. Još on nije svestan na koga je udario.

    1. Šta bre lupaš, kakvi naoružani ljudi, Tebi izgleda mnogo nije dobro i pod HITNO da potražiš stručnu pomoć lekara. 😉

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker