BRUTALNO NASILJE U IZBORNOJ NOĆI: Mlađani sin golubačkog raspopa pretukao opozicionog kontrolora

Izbori bili i prošli, ali ono što je ostalo posle izbora moralo bi biti rešeno. Svi smo bili svedoci gomile iznesenog, pa čak i kod zvaničnih organa evidentirano.

Foto: ilustracija/A.Č./Shutterstock

Mala grupa botova golubačkog SNS kartela, na svojoj, sada ugašenoj Fejsbuk stranici nakon dojave krtice iz golubačke policije da je protiv njih podneta prijava zbog upućenih pretnji lideru lokalne opozicije i građaninu koji je podržao opoziciju, pisali su sve i svašta. U strahu od gubitka vlasti vređali su političke protivnike kao nikada do sada.

Ono što je interesantno jeste, da li će i kako reagovati nadležni organi kada su u pitanju ove dve prijave? Jedna prijava je podneta zbog laži i klevete a druga zbog ugrožavanja lične bezbednosti.

Inače nakon podnetih prijava, Osnovno javno tužilaštvo u Velikom Gradištu naložilo je policiji “operativan rad na otkrivanju NN izvršilaca”, zbog postojanja sumnje na moguće izvršenje krivičnog dela “ugrožavanje sigurnosti”, a takođe, po saznanjima Insajdera Mileta Sove, tužilaštvo je već sve prosledilo i Odeljenju za visokotehnološki kriminal u Beogradu. Naravno, ovo ne bi smelo da ostane mrtvo slovo na papiru, jer je granica dobrog ukusa i civlizacijskih normi odavno pomerena.

Ako nadležni budu prećutali i ovo, u budućem periodu desiće se upravo ono što se desilo u izbornoj noći dok su se sabirali rezultati, i kada je već bilo svima jasno da SNS ima većinu na lokalnom nivou u Golupcu, sin starog-novog predsednika golubačkih naprednjaka, crnogorskog raspopa Mijović Nebojše, mlađani Mijović, fizički je nasrnuo na N. S..

N. S. je ovom prilikom dobio udarac pesnicom u predelu glave. Zatražio je pomoć policije, podneo prijavu i nakon toga potražio pomoć u lokalnom domu zdravlja.

Zbog svega navedenog, ovom prilikom zasebna kritika upućuje se svima onima koji ćute, a naročito onima koji su birani da govore, jer ni taj njihov komfor neće trajati večno, tako da pozicije “dobro je dok mene ne potkače” ili “bolje da ćutim da i mene ne opletu” osuđujemo i ocenjujemo kao sramotne…jer kad budu “došli” po vas, ne očekujte zaštitu, a ni podršku onih za koje niste imali dovoljno ili nimalo empatije.

(Insajder Mile Sova)

PROČITAJ I

2 Komentari

  1. Slobodanka, njegova majka (znam je iz školskih dana), bila je mirna, povučena i lepo vaspitana. Sin je verovatno povukao na oca.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker