DA LI ČITATE TPKNEWS: Uvodi se specijalni QR kod za ulazak u kafiće i restorane u Braničevskom okrugu

Kako portal tpknews.com nezvanično saznaje, za četvrtak je zakazana sednica opštinskih kriznih štabova iz Braničevskog okruga na kojoj će biti doneta odluka o uvođenju specijalnog QR koda, kojim će svaki građanin Braničevskog okruga, ali i gastarbajteri i gosti iz inostranstva, morati da dokažu da ne čitaju vesti na portalu tpknews.com, kako bi mogli da koriste usluge ugostiteljskih i drugih objekata.

Detaljnija uputstva u vezi upotrebe koda, izdaće Krizni štabovi nakon zakazane sednice, ali kako saznajemo, građani će ga preuzimati preko Play prodavnice.

Prilikom ulaska u restoran ili kafić, svaki građanin, uključujući i decu, moraće da očita dobijeni kod na specijalnom validatoru, koji će svaka lokalna samouprava sa teritorije Braničevskog okruga da obezbedi za svaki ugostiteljski i druge objekte na svojoj teritoriji.

Ukoliko se dokaže da čitate vesti na portalu tpknews.com, ulazak će vam biti zabranjen, a kazna će biti paprene za vlasnike lokala koji puste osobe za koje se dokaže da su čitali vesti na portalu tpknews.com.

Na ovaj korak Krizni štabovi iz Braničevskog okruga se odlučili nakon što je naglo skočio broj ljudi zaraženih TPKNEWS-om 2021., što negativno utiče na korupciju, kriminal, nepotizam, diktaturu i druge oblike patoloških ponašanja, te je odlučeno da se hitno preduzmu neophodne mere.

Osoba zaražena TPKNEWS-om 2021. pokazuje simptome demokratičnosti, otvorenosti, tolerantnosti, kompetentnosti… što je nedopustivo u “zlatnom dobu” u kojem se Srbija nalazi.

Kriznim štabom će predsedavati lično Novica Janošević, koji će se obratiti novinarima nakon sednice.

– Sve sličnosti sa stvarnim likovima su namerne i u službi humora

PROČITAJ I

16 Komentari

  1. Па и ти си увео неку врсту кур услова. Ако не искључимо адблокер против твојих глупих реклама то не можемо читати више твоје новости које све више личе на неку жуту пресу.

  2. Ha ha ha, bravo za najbolji portal u Braničevskom okrugu! Nećemo u kafiće, čitaćemo Tpk News i ne mogu nam ništa!

  3. Po informacijama koje imam, Novica Janošević je juče bio na sastanak napredno-nazadnjacke stranke u Beogradu i tamo se zarazio lažnim uspesima, nacionalizmom i raznim lažnim obećanjima

  4. Boli ih istina, zato napadaju tpk news. Kad bi tuzilastvo čitalo vaše tekstove ne bi trebalo ništa da istražuje jer u njima sve ima.

  5. Sedim kod kuce,pijem kafu,citam tpk news a Novicu Janosevica treba smestiti tamo gde mu je i mesto i odakle se cesto cuju neki neartikulisani glasovi koji cesto zvuce i lice na neko groktanje,GROK,GROK,GROK.

  6. Svi u Kučevu čitaju tpk news,posle svakog vašeg teksta vi ste glavna tema, evo nekih komentara građana: “jel si čitao tpk” “svaka im čast sve je istina” “odakle im hrabrost da to javno iznesu” “to su novine a ne kao ovo naše e kučevo …..

  7. Vi ste im trn u oku jer ne mogu da vas kontrolišu,i dok nas režimski mediji svakodnevno obasipaju lažima vi im servirate istinu i naravno da je Janošević poludeo.

  8. Novica Janosevic, sledbenik ideja Dr Vojislava Šešelja koji je na kraju izdao Šešeljevu ideju. U međuvremenu je postao i veliki Vlah a do juče je tvrdio da Vlasi ne postoje.

  9. Ne može nam niko ništa, jači smo i pošteniji sto puta od njih, možemo da pišemo sve što saznamo o njima jer na je savest potpuno čista, za razliku od njihove. Hvala portalu tpk što nas o svemu podobno informiše.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker