TRAGEDIJA KOD POŽAREVCA: U selu Bare, ubijen policajac tokom akcije!

Sinoć, oko 23 časa, u selu Bare, kod Požarevca ubijen je policajac Srđan Petrović-Čibi (42). On je sa kolegom u to selo došao po pozivu zbog nasiljea u porodici.

Policijski službenik Srđan Petrović (42) ubijen je u ponedeljak uveče prilikom intervencije u selu Bare kod Požarevca, kada je D. Ž. (69) u njega ispalio više hitaca iz automatske puške, a potom se zaključao u svoju kuću u kojoj nije bilo drugih ukućana. Policajac Srđan Petrović zadobio je teške povrede od kojih je preminuo na putu ka bolnici.

Nakon angažovanja Specijalne antiterorističke jedinice, koja je jutros ušla u kuću, D. Ž. je ubijen prilikom pokušaja da ponovo otvori vatru na pripadnike policije.

Policijskoj upravi u Požarevcu je kasno sinoć od strane zeta D. Ž., koji se prethodno posvađao sa tastom, prijavljeno da D. Ž. u nelegalnom posedu ima automatsku pušku, nakon čega je na lice mesta upućena patrola policije.

U jednom trenutku, kada je policajac Petrović pokušao da uđe u dvorište objekta kako bi proverio da li je možda više osoba u kući, D. Ž. je ispalio više hitaca iz automatske puške i smrtno ranio policijskog službenika.

TPKNEWS / M.V.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker