UJAK SESTRIČINI NAPRAVIO DETE: Nisam je silovao, sama je htela!

Srpska javnost je zapanjena najnovijim hapšenjem četrdesetogodišnjeg silovatelja koji je, navodno, nekoliko puta seksualno iskorišćavao svoju maloletnu sestričinu.

Foto: Petar Marković

Nesrećna devojčica ostala je trudna sa uhapšenim ujakom i sprema se da u bolnici u Smederevu abortira.

Silovatelj A. N. je saslušan u tužilaštvu, gde je od početka do kraja saslušanja tvrdio da je “seks uvek bio dobrovoljan i da je on nije ni na šta prisiljavao”. Međutim, kad mu je postavljeno pitanje na temu trudnoće nesrećne devojčice, tvrdio je da ništa ne zna o tome. Njemu je tužilaštvo odredilo pritvor do 30 dana.

Meštani malog mesta nadomak Kovina i juče su bili u šoku nakon njegovog privođenja. Najviše su krivili majku devojčice što nije prepoznala i videla da devojčica ima problem.

U ispovesti u prisustvu majke maloletnica je ispričala da je sve počelo u decembru.

– Toga dana majka, poznanici i ja bili smo kod tetke, a ujak je došao po nas. Odvezao je jednu turu dece i komšija i mene kući. Krenuo je po moju majku, a meni je rekao da i ja pođem sa njim da se malo provozam. Međutim, skrenuo je sa puta i počeo je da me pipka. Pitala ga sa: „Šta to radiš, ostavi me na miru, kazaću te majci!”, na šta mi je odbrusio da ćutim, budem poslušna ili ću videti šta će me snaći. Skinuo me je i uzeo mi je nevinost, u autu. Potom mi je zapretio: „Budeš li ikome išta rekla, nećeš se dobro provesti.“ Posle smo otišli po majku, vratili se kući, a on se ponašao kao da se ništa nije dogodilo. Bila sam u šoku i strahu šta mi je uradio ujak koga sam volela. Plakala sam u sebi noću, da niko ne primeti – ispričala je I. N.

Kako sama kaže, sledeće napastvovanje dogodilo se samo dva dana kasnije, kada je krenula u školu. I tako je živela pola godine.

– Pre nekoliko dana sam mu rekla da me ostavi na miru i da mislim da sam trudna, na šta je odgovorio: „Baš me briga!”, te me je opet silovao. Poslednji put me je silovao u ponedeljak i ja više nisam mogla to da trpim. Morala sam nekome da se požalim. Sve ovo sam rekla i u policiji, dok je moj ujak sedeo spuštene glave – ispričala je devojčica. I. N. koja će danas, u trećem mesecu trudnoće, abortirati dete.

TPKNEWS/Alo!

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker