PORODIČNO NASILJE U BERANJU: Nasilni muž priznao premlaćivanje supruge!

Nenad Bondarenko (42) iz Beranja biće saslušan u utorak uveče u osnovnom javnom tužilaštvu u Požarevcu, zbog sumnje da je prošle subote pretukao vanbračnu suprugu Tatjanu Milovanović (38) u osmom mesecu rudnoće, koja je posle toga carskim rezom rodila mrtvo dete.

Nenad Munđa Bondarenko / Foto: Facebok

Njemu će, najverovatnje, biti određen pritvor od 30 dana, da ne bi uticao na svedoke i kako ne bi ponovio delo za koje se tereti. Kako smo saznali iz izvora bliskog istrazi, on je, u prisustvu svog advokata dodeljenog po službenoj dužnosti, priznao nasilje i rekao da mu je žao zbog deteta, jer nije imao nameru da mu na bilo koji način naudi. Veštačenje će pokazati da li je dete već bilo sa nekim anomalijama, ili su udarci nogom u stomak njegove majke izazvali smrt.

Njemu je policija Osnovnom tužilaštvu podnela krivičnu prijavu za nasilje u porodici sa nanošenjem teških telesnih povreda, za koje je zaprećena kazna do 10 godina zatvora.

Međutim, to neće uticati na kvalifikaciju krivičnog dela, teško nasilje u porodici, ako se utvrdi da su teške povrede koje je njegova supruga zadobila u vidu povrede materice I smrti ploda, pošto smo nezvanično saznali od izvora bliskom bolničkom odeljenju patalogije, da je trudničnina materica bila u veoma lošem stanju I pre nego što ju je muž pretukao.

– 0vi supružici su prošle godine dobili dete, koje je Tatjana rodila carskim rezom, a nakon toga je dato u hraniteljsku porodicu, jer oni nisu imali od čega da ga izdržavaju. Iako je do naredne trudnoće trebalo da prođe vreme od najmanje godinu dana ona je ostala u drugom stanju samo posle tri meseca, pa joj je materica zbog toga teško povređena, gotovo uništena, što je uzrokovalo I smrt ploda – priča naš izvor iz požarevačke bolnice. Zbog čekanja bolničkog izveštaja koji treba da potvrdi naša saznanja osumnjičeni Nenad B. nije još saslušan u tužilaštvu što se očekuje da se uradi do večeras, jer mu tada ističe zadržavanje od 48 sati.

Osnovno javno tužilaštvo u Požarevcu

Ovaj napad dogodio se u subotu u kući nevenčanih supružnika a sutradan je Tatjana zatražila pomoć lekara u požarevačku bolnici, gde su je lekari zadržali I o tome obavestili policiju. Kad je sutradan, na Đurđevdan, saznao da mu je dete rođeno mrtvo, Nenad je tužan išao po selu i od meštana tražio piće I novac za sahranu. Kod jednog meštanina je i uhapšen, dok je ispijao pivo. Ovaj bračni par živeo je u teškim uslovima, jer je Nenad samo povremeno radio na njivama i na kopanju grobova, a Tatjana je bila blago retardirana I asocijalnog ponašanja, jer je, kako pričaju neki meštani Beranja, išla po selu tražeći druge muškarce.

ASOCIJALAN

Prema nezvaničnim informacijama iz izvora bliskog istrazi, protiv uhapšenog, koji je asocijalan tip i sklon alkoholu, do sada nije bilo prijava zbog nasilja u porodici ili zbog nekih drugih krivičnih dela.

M.V.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker