UHVAĆEN NA DELU: Srbin iz okoline Petrovca na Mlavi uhapšen u Švajcarskoj dok je prodavao drogu dečaku od 16 godina!

Srbin (23), kako saznajemo, iz okoline Petrovca na Mlavi, uhapšen je u Švajcarskoj zbog sumnje da je prodavao drogu! Mladić je uhapšen na licu mesta u toku primopredaje marihuane i to maloletnom dečaku!

Foto: Ilustracija

Kako saznajemo, policija grada Zug u Švajcarskoj primetila je dvojicu sumnjivih mladića u četvrtak, 20. oktobra, u večernjim satima. Policija im je prišla i proverila ih, a ubrzo je utvrđeno da je reč o primoprediji droge.

– Ispostavilo se da je Srbin prodao pet grama marihuane dečaku od 16 godina. Prilikom pretresa mladićeve kuće, po nalogu javnog tužioca kantona Zug, kod osumnjičenog je pronađeno 430 grama marihuane ali i digitalna vagica za precizno merenje – navode švajcarski mediji.

Mladić je priznao da je držao marihuanu, da je koristio za ličnu upotrebu, ali da je i prodavao. Takođe, priznao je i primopredaju.

Srbin će morati da odgovara Tužilaštvu zbog kršenja zakona o narkoticima, dok će maloletnik biti prijavljen službi za maloletnike.

(Tpknews.com/Mediji)

PROČITAJ I

Jedan komentar

  1. Da li postoji neka država u kojoj Srbi nisu na naslovnim stranama kao dileri, ubice, silovatelji, lopovi …. Pa posle nas ceo svet mrzi. Pitam se samo zašto?

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker