SIN POGINUO NA MOTORU, MAJCI SRCE PUKLO OD TUGE: Tužna sudbina porodice Antonijević iz Proštinca kod Svilajnca

Dobrila Simić iz sela Proštinac kod Svilajnca umrla je u sredu od tuge za sinom Aleksandrom Antonijevićem (29) čim je saznala da je on poginuo na motoru na putu Svilajnac – Petrovac u selu Bobovu.

Foto: Privatna arhiva

Nesrećni majka i sin u petak su sahranjeni zajedno, jedno pored drugog, na lokalnom groblju u Proštincu.

Aleksandrov rođak kaže da je neka zla kob godinama pratila Antonijeviće.

– Aleksandrovi roditelji Momir i Dobrila razveli su se kad je on bio mali. Dobrila se, jadnica, dugo mučila sa raznim bolestima. Aca je živeo i kod oca u Svilajncu i kod majke u Proštincu, dok se nije oženio Sabrinom i zasnovao svoju porodicu – priča rođak.

Aleksandar je, kaže on, u braku sa Sabrinom dobio dva sina, ali je njihova radost bila kratkog veka.

– Deca su bila rođena sa teškom paralizom, pa je jedno preminulo 2016, sa samo tri i po godine, a drugo je umrlo pre dva meseca, kada je napunilo devet godina. Pored toga, Aca i Sabrina su se mučili i zbog besparice, jer nisu imali stalan posao. On je uglavnom nadničio ne birajući posao, a pomagali su ih njegov otac Momir i ujak – kaže rođak.

Momir je u petak jedva stajao od tuge i bola.

– Aca je u sredu motorom krenuo kod majke u Proštinac, a onda mi je stigla strašna vest. Kako su mi rekli, Aca je sleteo s puta u Bobovu, u nekoj krivini, gde mu je neki auto presekao put. Udario je u banderu – priča uplakani Momir.
Međutim, tu se tragedija nije završila. Rođaka kaže da je Dobrila, kad je čula da je Aca poginuo, vrisnula iz sveg glasa i srušila se.

– Pokušali smo da joj pomognemo, ali ona se samo nekoliko puta trznula i umrla. Srce joj nije izdržalo, prepuklo je – kazala je rođaka.

(Agencije)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker