KO TRUJE DUNAV: U Velikom Gradištu ispuštene nepoznate materije (VIDEO)

Na Carevčevom šetalištu u Velikom Gradištu već dve nedelje se u Dunav ispušta nepoznata tečnost kroz kanalizaciju.

Screenshot/TPKNEWS

Nepoznata tečnost se ispušta iz odvoda koji služi za preliv kišnice kada je jako nevreme, a koji je ispod šetališta sproveden do Dunava, tako da nepoznate materije izbacuje direktrno u reku.

Zabrinuti građani Velikog Gradišta koji žive pored Dunava, kazali su za TPKNEWS da tokom dana ispuštanja gotovo i da nema ili se ispušta minimalno, ali zato noću je ispuštanje ove nepoznate beličaste tečnosti pojačano a smrad nepodnošljiv.

– Što je Najgore 100 metara nizvodno nalazi se “plaža” gde se ljudi i deca kupaju svakoga dana. Mislim da ovo nije bezazlen problem, prvo ispuštanje otrova u Dunav nije šala, drugo u sred leta od smrada se ne može sedeti napolju niti prozori otvoriti na kući, a najveći problem je jer se u blizini kupaju deca – kaže jedan od zabrinutih građana.

Zabrinuti građani Velikog Gradišta koji žive pored Dunava, smatraju da ovaj problem mora da se reši. Kako kažu “lokalna samouprava ne reaguju ni na veće probleme od ovog, a kamoli na ovo, nije ih briga ništa što nema veze sa Srebrnim jezerom”.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Jedan komentar

  1. To namerno rade preko noći da ne bi ih neko video takve treba uhapsiti . To sigurno rade neki koji imaju firmu ili prodavnicu i slično u blizini.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker