UPOZORENJE EPS-a: U Gradištu, Golupcu i Kučevu, isključiti kućne aparate pre nestanka struje

Od ponedeljka do srede, 15. 16. i 17. januara, izvodiće se radovi na elektromreži, zbog čega će pojedini delovi Braničevskog okruga ostati bez struje.

Foto: Profimedia

U ponedeljak 15. januara od 8:30 do 14:30 sati, struju neće imati naselje Zatonje kod Velikog Gradišta, a od 9 do 11 sati biće povremena isključenja struje u naseljima Krivača i Dvorište kod Golupca.

U utorak 16. januara od 9 do 12 sati, struju neće imati deo Belog bagrema oko auto kampa na Srebrnom jezeru kod Velikog Gradišta, a od 13 do 15 sati, biće povremena isključenja struje u naselju Vince kod Golupca.

U sredu 17. januara od 8 do 15 sati, biće povremena isključenja struje u naseljima Kučajna, Neresnica, Duboka i Cerovica Bojnatovac kod Kučeva. Od 8:30 do 14:30 sati, bez struje biće deo Požežena (prema ”Danku”) kod Velikog Gradišta, a od 9 do 11 sati, biće povremena isključenja struje za trafo oblasti Brnjica 2, Brnjica 3 i Telekom repetitor kod Golupca.

Iz EPS-a su zamolili potrošače u navedenim oblastima da pre početka radova isključe svoje uređaje sa mreže i ponovo ih uključe kad se uspostavi snabdevanje strujom.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker