ČUDA SU MOGUĆA: Da li je na pomolu nova koalicija DS i SNS u Požarevcu?

Da li je na pomolu nova koalicija u Požarevcu ili neka politička igra, neka prosude građani Požarevca.

Foto: GU Požarevac

U Požarevcu je juče uz prisustvo čelnika lokalne samouprave, otvorena novoizgrađena MZ Čačalica koja je građena kao Skadar na Bojani, a najviše pažnje je privuklo, neočekivano prisustvo predsednika Demokratske stranke Požarevac, Zlatka Miladinovića sa njegovim saradnikom iz partije.

Inače, Demokratska stranka se poslednjih godina na političkoj sceni ponašala kao uspavana lepotica, njihov opozicioni glas nije postojao na mnoge afere koje su drmale Požarevac i Kostolac. Mada, da ne grešimo dušu, možda je i bilo neko saopštenje u godinu dana jedanput. Ali, ovo pojavljivanje na skupu koje organizuje vladajuća struktura je zaprepastilo mnoge opozicione partije u ovom gradu.

Ostaje da nam posle ovog teksta odgovori gospodin Zlatko Miladinović u kom svojstvu je bio na otvaranju nove zgrade MZ Čačalica.

Da li je bio kao slučajni prolaznik, pa se zadržao par minuta, a gradonačelnikov fotograf je iskoristio njegovo prisustvo i slikao ga? Da li kao građanin Požarevca da podrži vladajuću stranku ili možda ono treće i najgore, kao gradski lider opozicione partije koji će možda u budućnosti sarađivati sa SNS?

(Ekipa tpknews.com)

PROČITAJ I

2 Komentari

  1. Ima ovde istine,pogledajte poslanike DS u skupšini Srbije ćute na sve afere vlasti a i nema više Đilas lopov. Katastrofa.

  2. Sve lopov i propalica jedan do drugog. Sličan se sličnom raduje. Samo je narod naivan i glup pa će i dalje glasati za njih.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker