RAZVODE SE GEJTSOVI: Hoće li Bilovoj supruzi pripasti i polovina čipovanih?

Osnivač Majkrosofta Bil Gejts (66) objavio je na društvenim mrežama da su on i supruga Melinda (56) odlučili da okončaju brak dug 27 godina.

Foto: EPA/JULIEN DE ROSA

“Posle mnogo rada na našoj vezi, doneli smo odluku da okončamo naš brak. Posle 27 godina i troje neverovatne dece, sagradili smo fondaciju koja funkcioniše širom sveta kako bi ljudima donela kvalitetan i produktivan život. Nastavljamo da verujemo u tu misiju i nastavićemo zajednički rad u fondaciji, ali smatramo da ne možemo više da rastemo zajedno kao par u ovoj fazi života. Tražimo prostora i privatnost za porodicu. Melinda i Bil Gejts” navodi se u statusu na društvenim mrežama.

Bračni par Gejts ima troje dece Dženifer (25), Rorija (21) i Fibi (18).

Gejts je četvrti na Forbsovoj listi bogataša “težak” 124 milijarde dolara. Njihov razvod, bez sumnje, biće jedan od najskupljih u istoriji.

Upoznali su se 1987. godine kada je Melinda došla da radi u Majkrosoft kao menadžer prodaje, a venčali se sedam godina kasnije na maloj privatnoj proslavi na Havajima.

Osnovali su dobrotovornu organizaciju, najveću privatnu na svetu, koja je do sada donirala na desetine milijardi.

U kateguriju “najskuplji razvod” spada razvod vlasnika Amazona Džefa Bezosa, koji je sa suprugom Mekenzi podelio bogatstvo od 150 milijardi dolara koje su zajedno stekli.

(Tpknews.com/Beta)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker