U KOSTOLCU NIŠTA NOVO: Roda u epizodi – Uz seksanje štimam tendere s’ moju Aleks!

Ne pamte građani Kostolca, ni starije ni novije generacije ovakav lopovluk od strane funkcionera bez portfelja, prevaranta Rode iz Ćirikovca, privremeno nastanjenog u Petki.

Srđan Radovanović-Roda i švalerka Aleksandra Puco/Foto: Facebook

Naime, u opštinskim prostorijama opštine Kostolac, svakodnevno dolaze Rodini Zajmodavci, jure ga po hodnicima za novac, za koji ih je Roda, naravno, zapalio. Fioka šefa službe računovodstva je puna sudskih izvršenja. Roda se malo krije po kancelarijama, najčesce u kancelariji Aleksandre Puco kojoj Roda tepa Aleks, službeniku za javne nabavke sa kojom Roda namešta tendere, tako što joj daje uslove za tender koje njemu daju izvođači radova.

Aleks za Rodu otkačinje zainteresovane ponuđače kojima ne odgovara na postavljana pitanja i čini sve kako bi eliminisala konkurenciju. Zauzvrat, dobila je povišicu tako da joj je sada plata 97 hiljada dinara, plus premije od nameštenog tendera.

Inače, po opštinskim kuloarima kruži priča da su Roda i Aleksandra Puco u ljubavnoj vezi. Kako se priča, zatečeni su na delu u opštinskoj arhivi a i jedan zaposleni opštinske uprave ih je slučajno zatekao dok se seksali u opštinskoj garaži.

Ipak, Roda je poznati zavodnik i ženskaroš. Zbog njega poštene devojke ostaju na ulici. Odbornica grada Požarevca Marijana Popov je dobila otkaz u opštini Kostolac samo zato što je pokušala da mu stane na put. Ako se u kancelarijama drugih funkcionera oseća na rakiju i žutu osu, u Rodinoj se oseća na sumpor.

Ceo slučaj o Rodinom kriminalu i falsifikovanju će uskoro dobiti svoj epilog, folder sa dokazima o svemu je predat 25. novembra predsedniku Republike Srbije, gospodinu Aleksandru Vučiću i predsedniku Izvršnog odbora SNS gospodinu Darku Glišiću.

Pošteni aktivisti SNS koji su dali sve od sebe da sačuvaju ugled SNS-a, su degradirani i poniženi. Neko na ulicu a neko će u ćorku.

(Insajder Mile Sova)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker