Uhapšen osumnjičeni iz Topolovnika zbog pretnji novinarki Jeleni Obućini (VIDEO)

N. P. (47) iz Topolovnika kod Velikog Gradišta uhapšen je zbog sumnje da je pretio novinarki Jeleni Obućini.

Screenshot YouTube

N. P. se tereti da je pretnje Obućini uputio preko društvene mreže.

Njemu je određena mera zadržavanja do 48 sati i u tom roku će biti priveden na saslušanje u Posebno tužilaštvo za visoko-tehnološki kriminal.

Privedeni je osumnjičen za krivično delo ugrožavanje sigurnosti, za koje je zaprećena kazna zatvora do pet godina.

PROČITAJ I

5 Komentari

  1. Da je pretio novinarki Gordani Uzelac sa Pinka, tada bi verovatno dobio 5 godina zatvora. Ali, on je pretio Jeleni Obućini sa N1, tako da nema tog sudije, koji će smeti da ga osudi. Ne bi me iznenadilo, kada bi dobio i neki posao, na “državnim jaslima”.

  2. Jelena Obućina je sjajan novinar i ne zaslužuje pretnje ali mislim da je ovaj naivko iz gluposti to uradio. Čula žaba da se kuju konji pa i ona digla nogu. Za blesavka je rešenje 25 po turu. Oduševila me policija koja je odlično uradila svoj posao i otkrila počinioca. Ovim policajcima treba dati da otkriju ko je srušio Savamalu

  3. Ovaj glupson je kupio ulaznicu bar za državnog sekretara u mupu ili sličnoj vulinijadi jadnog nam mračnog srbistana. Ugasili smo,….sa naprednim jurišnicima.

  4. Ma pusti Nenada. Kada policija bude provalila da je lik malo ćaknut pustiće ga. Tako je onomad pretio i Đilasu, pa kada su ukapirali da je dileja koja laje, istog dana ga pustili kući.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker