NAVIKAVAJTE SE NA HLADNOĆU: U Braničevskom okrugu oblačno i hladno sa slabim snegom

Sneg koji je u subotu uveče pao u Braničevskom okrugu je u postepenom slabljenju, a danas se očekuje potpuni prestanak padavina.

Danas u Braničevskom okrugu će biti umereno do potpuno oblačno i hladno, ponegde sa provejavanjem slabog snega, nešto izraženijim u brdskim predelima. Vetar će biti slab i umeren, zapadni i severozapadni. Jutarnja temperatura od -3 do 2, najviša dnevna od 2 do 6 stepeni, saopštio je Republički hidrometeoroloski zavod.

U noći između ponedeljka i utorka, kao i utorka i srede, sa severa dolazi naoblačenje, koje može da stvori uslove za slab sneg i susnežicu. Međutim, to bi bilo prolaznog karaktera i manjeg intenziteta.

OLUJNI VETAR ZA KRAJ NEDELJE

Lepše vreme očekuje nas u četvrtak i petak, kada se prognozira sunčano i suvo. Međutim, za vikend se očekuje košava sa olujnim udarima.

U subotu se očekuje kiša, a onda u nedelju ponovo sneg. Do kraja godine će biti takvo vreme. Na svakih nekoliko dana, posle sunčanih intervala, dolaziće do manjih zahlađenja usled kojih će kiša prelaziti u sneg, ali bez mećava i izuzetno niskih temperatura.

Što se temperature tiče, još danas će biti hladno, narednih dana nešto prijatnije, a u četvrtak i petak jače otopljenje. Teperature će iznositi između 6 i 12 stepeni, uz slab jutarnji mraz.

Od srede do petka jutra u nižim predelima biće mestimično maglovita. Magla će se ponegde zadržavati i tokom prepodneva, a po pojedinim kotlinama i veći deo dana.

TPKNEWS

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker