300 SATI ČIŠĆENJA GROBLJA: Kažnjen austrijski gastarbajter nasilnik iz “mercedesa”!

Policijski službenici Uprave saobraćajne policije Policijske uprave za grad Beograd identifikovali su i doveli u Prekršajni sud muškarca (37) koji je 2. novembra ove godine, na auto-putu Subotica – Beograd, izvršio prekršaj nasilničke vožnje.

Foto: Ilustracija/Shutterstock

Naime, korišćenjem sistema za merenje prosečne brzine utvrđeno je da je naš državlјanin sa privremenim boravkom u Austriji upravlјao vozilom „mercedes“ prosečnom brzinom od 233,4 kilometara na čas.

Prekršajni sud u Beogradu osudio je učinioca prekršaja na kaznu rada u javnom interesu u trajanju od 300 sati, novčanu kaznu u iznosu od 140.000 dinara i zaštitnu meru zabrane upravlјanja motornim vozilom u trajanju od devet meseci.

Pod radom u javnom interesu podrazumevaju se ustanove koje se bave ekološkim ili komunalnim poslovima ili socijalnim, društvenim i humanitarnim radom – javno-komunalna preduzeća, Crveni krst, biblioteke, domovi zdravlja, bolnice, domovi kulture, mesne zajednice, pojedine ustanove socijalne zaštite.

Radno angažovanje može biti u održavanju zelenih površina, gradskih rasadnika cveća, čistoće na ulicama, sporstkih hala, parkova, groblja, zatim u recikliranju sekundarnih sirovina, plastične ambalaže, kartona, pomoćni poslovi u okviru održavanja fasada, krečenja grafita, zatim u okviru azila za životinje, zdravstvenih i socijalnih ustanova i organizacije Crvenog krsta.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker