UŽAS KOD POŽAREVCA: Zelenaši s leđa ubili Mileta Gegu na njivi, stavili telo u auto i zapalili?!

U ataru sela Dragovac kod Požarevca 30. aprila uveče pronađeno je beživotno telo Miroljuba Stanojevića (56), zvanog „Mile Gega“, iz ovog sela. On je nađen na mestu zvanom „Taložište“, u nagorelom autu.

Ilustracija

Obdukcijom je utvrđeno da je ubijen sa dva hica ispaljena u leđa, od kojih je jedan probio plećku i izašao kroz grudni koš, a drugi je ispaljen u kuk.

Kako smo saznali iz izvora bliskog policiji, nije poznato o kom se oružju i kalibru radi.

Policija je podnela krivičnu prijavu protiv NN lica zbog teškog ubistva. Pretpostavlja se da je ubistvo izvršeno dva dana pre nego je pronađeno telo. Posle ubistva pokušano je paljenje auta, ali je vatra samo delimično oštetila vozilo i telo.

Ubijeni Miroljub bio je cenjen u selu, uspešno je obrađivao oko 120 hektara i svoje i tuđe zemlje, a imao je i farmu krava, pa niko ne zna šta može biti motiv ovog zločina. Neki pretpostavljaju da je pozajmio pare od zelenaša jer je za svoju farmu podigao pre par godina kredit koji nije uspeo na vreme da otplaćuje.

Pokojni Miroljub iza sebe je ostavio suprugu i dva sina, stara 29 i 31 godinu. On je, inače, 2000. godine bio odbornik SPS-a. Pre toga je bio član SPO, ali su ga socijalisti nagovorili da pređe kod njih i tad je dobio kredit, kao njihov ugledni član.

M.V.

PROČITAJ I

Jedan komentar

  1. Malo je nelogicno da su ga ubili zelenasi, jer od mrtvog coveka ne mogu dobiti pare. Zelenasi mahom prete, ucenjuju, tuku, muce, uzimaju nekretnine, ali ne ubijaju. Ali, ostavimo pretpostavke i pustimo policiju da radi svoj posao.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker