TUČA U VELIKOM GRADIŠTU: Bivši poštar i šurak dobili batine zbog kafanske svađe, jednom pukla lobanja!

Neša N. (36) i njegov zet Borko G. (39) pretučeni su 16. aprila u sred bela dana u kafiću “Vegas” u Velikom Gradištu zbog sukoba koji su prethodne večeri imali u restoranu “Kasina kod Ajduka” u Velikom Gradištu.

Ilustracija

Zbog tuče su uhapšeni Stefan V. (34), i braća Lazar R. (30) i Dušan R. (28) koji su naneli lake povrede Neši N. (36) i teško povredili Borka G. (39) koji se nalazi na lečenju u Opštoj bolnici u Požarevcu, saopštio je MUP.

– Navodno, Neša N. (36) i njegov zet Borko G. (39) u petak uveče sukobili su se sa ocem jednog od mladića u restoranu “Kasina kod Ajduka”. Sutradan ujutru, mladići su ih pozvali da dođu do kafića “Vegas” u centru grada da popričaju o događajima od prethodne večeri – priča izvor iz istrage.

– Kada su se popeli na sprat lokala, oni su ih zaskočili i počeli da udaraju. Navodno, stavili su im neke vreće na glavu i tukli ih – priča naš sagovornik.

Neša N. (36), prema rečima izvora, uspeo je da pobegne sa sprata i počne da doziva pomoć.

– Njegov zet, koji je nekada radio kao poštar, ostao je na spratu i on je ozbiljnije povređen. On je prebačen u bolnicu u Požarevcu i navodno ima frakturu lobanje – kaže izvor.

U Osnovnom javnom tužilaštvu u Velikom Gradištu navode da su trojica osumnjičenih saslušana danas popodne.

(Tpknews.com/Kurir)

PROČITAJ I

Jedan komentar

  1. Priča se, da ih je tuklo mnigo više ljudi, a ne samo ova trojica. Inače, dobili su teške batine, zato što su u “Kasini kod Ajduka”, pretukli Sašu Vuka. Saša je Mijin brat i sin pokojnog Vuka carinika. U tom Vegasu se svašta dešava i valja, okuplja se razno-razni ološ. Lokalna policija ih se plaši, isto kao što se kučevačka policija plaši onih što se okupljaju u hotelu Rudnik. Ako postoji želja i volja, ovo samo republička policija može rešiti.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker