TEŽAK UDES KOD KUČEVA: Dva brata sletela sa puta nedaleko od kuće, jedan teže povređen

Mladić A. M. je zadobio teške telesne povrede u vidu otvorenog preloma noge i on je prebačen u Dom zdravlja Kučevo odakle je transportovan u Opštu bolnicu u Požarevcu na dalju dijagnostiku.

Screenshot

Saobraćajna nezgoda dogodila se danas oko 18 časova na delu regionalnog puta Majdanpek – Kučevo, nedaleko od sela Brodica, kada je audi u kojem su se nalazila dva brata, a kojim je upravljao A. M. (23), prema nezvaničnim informacijama, zbog neprilagođene brzine sleteo sa puta i probio zaštitnu ogradu.

A. M. je zadobio teške telesne povrede u vidu otvorenog preloma noge, a njegov rođeni brat, koji se nalazio na mestu suvozača, prošao je bez povreda.

– Vozio je stravičnom brzinom. Kad je automobil sleteo sa puta, to je puklo kao bomba. Dobro da su im ostale glave na ramenima – priča lokalni meštanin koji je prisustvovao udesu.

Ekipa Hitne pomoći prevezla je povređenog mladića u Dom zdravlja u Kučevu, a zatim je transportovan u Opštu bolnicu u Požarevac.

Navodno, nezgoda se dogodila na oko kilometar od kuće u kojoj žive A.M. i njegov brat. Policija je obavila uviđaj i utvrđuje sve okolnosti nezgode.

(Tpknews.com/Informer)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker