NEVIĐENA SCENA U SRBIJI! Pauk digo vozilo policijske patrole zbog parkiranja na nedozvoljenom mestu?! (FOTO)

Nesvakidašnji prozor iznenadio je Čačane kada su u glavnoj ulici ugledali vozilo Parking servisa, poznatije kao “pauk”, i to da je pokupilo ni manje, ni više već – vozilo policijske patrole.

Foto: RINA

Da li je auto bio pokvaren, ili ipak nepropsino parkiran nije poznato, ali građani pre misle da je u pitanju ovo drugo.

– Nema “ni po babu, ni po stričevima” što se kaže. Svako ko se nepropisno parkira treba da snosi posledice. I policija nas kažnjava kad ne poštujemo propise, pa bi i njih trebalo isto – kazao je za RINU jedan od Čačana koji se zatekao na licu mesta.

Drugi građanin dodaje da nepropisno parkiranje možda i nije jedini saobraćajni prekršaj koji pojedini pripadnici policije prave.

Foto: RINA

– Pre neki dan sam video kako policijsko vozilo prolazi na crveno svetlo, a da nije imalo uključenu rotaciju. Naravno, sve su to pojedini slučajevi i ne bi trebalo generalizovati jer svuda ima izuzetaka, iako većina pošteno i odgovorno obavlja svoju dužnost u policiji – rekli su građani.

Ko će platiti kaznu za ovaj prestup policijske patrole za sada nije poznato, ali su zaposleni u JP Parking servis iz Čačka pokazali da su pravila ista za sve.

(Tpknews.com/RINA)

PROČITAJ I

Jedan komentar

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker