TEŠKA SAOBRAĆAJKA U AUSTRIJI: Srpski kamiondžija svom snagom se zabio u kombistu iz Srbije (FOTO)

Srbin (55) čiji identitet nije objavljen izazvao je tešku saobraćajnu nesreću na auto-putu u Austriji, kada je kamionom udario u zaustavljeni kombi sa prikolicom, u komu su se nalazili, takođe, dvojica državljana Srbije.

Foto: Doku-NÖ

Kako prenose austrijski mediji, nesreća se dogodila u utorak u ranim jutarnjim satima na auto-putu između Amšteten Osta i Ibsa, kada je kamiondžija (55) srpske nacionalnosti izgubio je kontrolu nad kamionom i udario u zaustavljeni kombi sa prikolicom i još jedan automobil.

Kako navode austrijski mediji, kombi koji je putovao iz Nemačke ka Srbiji zaustavio se na auto-putu u smeru ka Beču, dok kamion koji je nailazio iza njega, u jednom momentu, kada je vozač verovatno zaspao, izgubio kontrolu, skrenuo iz svoje trake, i naleteo na zaustavljeni kombi sa prikolicom. Kombi je nakon zadobijenog udarca odbačen na zaštitnu ogradu gde se zaustavio.

Od siline udarca, stotine paketa koji su poslati iz Nemačke u Srbiju razbacano je po auto-putu. U paketima se nalazila odeća, EDP roba, igračke i hrana koju su Nemački vatrogasci dobrovoljnim prilozima prikupili za decu iz jednog prihvatilišta u Srbiji.

Dvoje putnika u kombiju, oboje državljani Srbije su povređeni i prevezeni u bolnicu. Vozač kamiona i vozač drugog automobila koji je takođe učestvovao u udesu nisu povređeni.

(Tpknews.com/Mediji)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker