NAKON PISANJA NAŠEG PORTALA: Televizor u boji koji je na “Vlaškom Balu” Perić poklonio sam sebi, moraće da plati sam!

Kako nas je obavestio naš izvor iz odeljenja za finansije opštinske uprave Petrovac na Mlavi, račun za televizor koji je Slobodan Perić na Vlaškom Balu dodelio svojoj ženi, je storniran.

Foto: Screenshot Facebook

Kada je Perić video da je vrag odneo šalu, naredio je da se račun stornira a prodavca je obavestio da će naći drugi način da televizor plati kako bi izbegao eventualnu odgovornost i prikrio dokaze. Sa druge strane svako jutro radnicima Kulturno-prosvetnog Centra priča kako će tužiti urednika našeg portala i kako je on veoma moćan čovek sa debelim vezama te da za njega sloboda medija ne važi.

Međutim, kako nas naš izvor obaveštava, televizor koji je dodeljen na pretprošlom vlaškom balu je plaćen novcem Kulturno-prosvetnog Centra kao i lovačka puška koju je srećni dobitnik dobio na predhodnom vlaškom balu. Tu pušku je na volšeban način od preko 400 učesnika lutrije dobio baš otac Perićeve sekretarice. Zbog Perićevog bahaćenja veliko broj članova koji su u početku želeli da ostvare svoje stranačke ambicije u jednoj novoj priči, beži glavom bez obzira.

Formiranje stranke “MOST”/Foto: Screenshot Facebook

Perić kao stari politički preletač iz SPO-a, SPS-a, Jula, Karićeve stranke, G17 plus, 2007. godine formira Vlašku stranku, 2008. gasi vlašku stranku i prelazi u SNS, međutim i dalje se lažno predstavlja kao neki lider Vlaha, ne brine za članstvo. Njega samo interesuje da se preko neke manjinske liste domogne još jednom skupštinskog restorana i opet dobije priliku za jeftinu hranu.

Kako se priča po Petrovcu, nijedan restoran ne daje više Periću da jede i pije na račun ustanove u kojoj je direktor jer je reprezentaciju potrošio za godinu dana unapred. To je njemu dobar razlog zbog koga toliko želi poslanički mandat.

Člansto vlaške stranke “MOST” je počelo da se osipa posebno nakon što se u stranku učlanila Snežana Gržobić Pavlović iz Mišljenovca kod Kučeva koja je poznata preletačica iz DS-a u SPS. Inače dotična se kao i njen lider lažno predstavlja kao glavni koordinator za kulturne aktivnosti Nacionalnog saveta Vlaha. Proverom na zvaničnom sajtu Nacionalnog saveta Vlaha utvrdili smo da takva funkcija i ne postoji.

Perić i Snežana/Foto: Screenshot Facebook

Snežana Gržobić Pavlović je poznata po tome što se u Srbiji predstavlja kao Vlajna a ne zna ni reč vlaškog, sa druge strane u Rumuniji se predstavlja kao Rumunka, sve u zavisnosti od novca koji može da izvuče od raznih kvaziprojekata. Snežanin suprug Momir Pavlović se javno predstavlja kao Rumun i član je Udruženja Rumuna pečke doline. Videvši da se u Istočnoj Srbiji za Perićeve i Snežanine marifetluke pročulo oni donose suludu odluku da osnivaju odbore po Beogradu gde Vlasi i ne žive ali živi veliki broj naivnih ljudi koji se lako mogu prevariti.

Foto: Screenshot Facebook

Ovo je posebno razbesnelo članstvo vlaške stranke MOST, naročito one iz negotinske Krajne o čemu ćemo pisati u narednom periodu.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker