ŠTITE NASILNIKE SA PODEBLJIM KRIMINALNIM DOSIJEIMA? Da li policija i tužilaštvo u Velikom Gradištu prikrivaju istinu?!

Srpski sudovi i tužilaštva su korumpirana i kompromitovana do mere nepodnošljivosti. Srpska tužilaštva i pravosuđe su privatizovani.

Foto: M.V.

Napori međunarodnih organizacija da ”edukuju” srpske sudove i tužilaštva je mlaćenje prazne slame, odnosno trošenje para koje su strane vlade namenili da potroše, a njeni predstavnici i da podele sa srpskim nosiocima javno-tužilačkih i pravosudnih funkcija.

Što se stranci više ”trude”, srpsko pravosuđe je sve više u blatu. Tone u živom blatu.

Srpskim tužilaštvima i sudovima vladaju organizovane kriminalne grupe, a javni tužioci i predsednici sudova pretvoreni su u menadžere kriminalaca i prevaranata, tako da je sve danas moguće, svako iznenađenje mogu nam prirediti delioci (ne)pravde.

Prema zvaničnom izveštaju od 24. jula 2022. godine na Srebrnom jezeru na šetalištu došlo je do tuče u kojoj su dvojica mladića iz opštine Golubac zadobili teške telesne povrede, te su četiri mladića T. M. iz Zatonja, J. G. iz Požežena i J. I. i J. F. iz Kisiljeva zbog sumnji da su im povrede naneli nekoliko dana od događaja i uhapšeni i određen im je pritvor do 30 dana.

Međutim, ništa ovde ne bi bilo ni čudno ni novo da ta dva prebijena mladića, te iste večeri nisu bili u društvu drugih desetak lica iz Golupca, da su svi bili pod dejstvom alkohola ili opijata i da su se nasilnički i siledžijski ponašali cele noći kako na Srebrnom jezeru tako i u samom Velikom Gradištu, gde su se na trgu Mladena Miloradovića, neposredno posle ove tuče koja se dogodila na šetalištu na Srebrnom jezeru, tukli i sa drugim licima (redakciji poznat njihov identitet).

Takođe, istraživačka mreža TPKNEWS došla je i do informacija da su se navodno pre ove dve tuče potukli i na parkingu na Srebrnom jezeru.

Da li je moguće da policiju i delioce (ne)pravde u tužilaštvu u Velikom Gradištu ne interesuje istina i pravda? Da ih ne interesuje da je ista ta grupa iz Golupca iste te večeri u jednom ugostiteljskom objektu pored šetališta na Srebrnom jezeru napadala devojke i hvatali ih za intimne delove tela, devojke od četiri pritvorena mladića? Da su njih desetak iz Golupca malterirali konobare i osoblje u istom lokalu? Da su izazivali sve na tuču i vulgarno vređali sve, pa i prisutne pritvorene momke koje su sačekali i napali fizički kada su sa devojkama izašli iz lokala, da su pritvoreni morali da se brane. Da je mladić kome je naprsla lobanja udaren flašom u glavu, kojom je njegov drug gađao četiri pritvorena mladića, a pogodio njega, te da je shvativši šta je uradio odmah pobegao – vratio se u Švajcarsku gde i živi.

Na kraju krajeva, da li je istina da se od strane policije i tužilaštva uzima i samo štiti reč lica koja su izvršioci na desetine teških krivičnih dela. Da su od njih desetak siledžija dvojica povređenih postala oštećeni, a ostali svedoci, da niko od njih ne odgovara ni za prekršaj od te noći, a da su četiri mladića možda lažno i neosnovano optuženi i pritvoreni za krivična dela?

Samo pitamo gradištanske nosioce javno-tužilačkih i pravosudnih funkcija, da li je sve ovo istina?

(Insajder Mile Sova)

PROČITAJ I

4 Komentari

  1. Šta se stvarno dogodilo, znaju samo akteri tuče i svedoci u lokalu. Tpknews je nekoliko dana posle tuče, pisao sasvim drugu priču, nego što sada piše. Tada su mladići iz Golupca bili žrtve, a oni što su ih tukli siledžije i “neformalno obezbeđenje” lokala. Razmislite još jednom i obavestite nas šta je istina.

  2. Istina je da čim smrkne uđi u kuću i zaklučaj vrata jer dok su kriminalci iz Srpske napredne stranke na vlasti narod nije siguran i bezbedan.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker