STEVAN UBIJEN U SEKTAŠKOM RITUALU? Meštani Vlaškog Dola ubeđeni da su bivša žena i deca bili u sekti

Ljiljana J. (56) iz Vlaškog Dola kod Žabara priznala je nakon hapšenja da je ubila bivšeg muža Stevu A. (56), a ono što je inspektore zaprepastilo je njena izjava da joj je prilikom zločina, nakon što je jednim metkom raznela nekadašnjem partneru glavu, zakočio pištolj, inače bi, prema priznanju, u njega ispalila još projektila!

Foto: Shuterstock/Društvene mreže

Prema nezvaničnim saznanjima, još uvek osumnjičena Ljiljana J. do detalja je opisala kako je ubila i motornom testerom raskomadala Stevu, a posebno je napomenula činjenicu da je u krvavi pir krenula kada se uverila da njihova deca, Andrijana A. (31) i Marko A. (30), u sobama slušaju muziku preko slušalica.

Izvor iz istrage kaže da se stravičan zločin dogodio najverovatnije pre dve nedelje, u noći između 3. i 4. septembra, a za sve se saznalo prošle sedmice, kad je pronađen džak sa delovima ljudskog tela u šumarku kod sela Kučajna, na deonici puta Kučevo – Petrovac na Mlavi.

Tamo je u toku rekonstrukcija alternativnog puta, a radnik preduzeća za puteve je rovokopačem pronašao džak sa delovima tela. Odmah je obaveštena policija, urađena je identifikacija, utvrđeno je da je reč o Stevi A. iz Vlaškog Dola i započela je istraga, kojom je utvrđeno da je u ubistvu nesrećnog čoveka učestvovala cela njegova porodica – priča naš izvor.

Izvor kaže da je Ljiljana u petak, nakon hapšenja, sve priznala i do detalja opisala zločin.

– Rekla je da je iskoristila trenutak dok su joj sin i ćerka u sobama slušali muziku preko slušalica, pa se ušunjala u Stevinu sobu, dok je spavao, stavila mu jastuk preko glave i pucala mu pištoljem u glavu. Priznala je da je htela da ispali još neki hitac u bivšeg muža, ali pištolj je zaglavio. Onda je uzela najlon sa nekog dušeka, pa na njemu motornom testerom isekla telo na šest delova i sve to bacila u veliki džak. Onda je zamolila decu da odvezu telo u šumu, oko 60 kilometara dalje od kuće – , rekao je naš izvor.

I dok je Ljiljana do detalja priznala stravičan zločin, njena ćerka se pred tužiocem branila ćutanjem.

Komšije ove porodice ispričale su nam da je Steva sa Ljiljanom decenijama živeo u Beču, pa su im se tamo i deca rodila.

– Steva je tamo radio na građevini. Pre nekoliko godina se razveo od Ljilje, i ona se tad sa decom vratila u Srbiju. Uz Stevinu dozvolu, živeli su u njegovoj kući u Vlaškom Dolu, a on je samo povremeno dolazio da obiđe imanje. Međutim, uvek im je zamerao što ne održavaju kuću, a posebno se iznervirao kad se početkom septembra vratio iz Beča i zatekao haos. Dvorište zapušteno, kuća prljava, iz nje se širio smrad… U naletu besa zapretio je Ljilji da će je s decom izbaciti iz kuće – priča komšinica.

– Steva je tad otišao kod svog rođaka i zamolio ga da mu pomogne da srede plac. Rođak mu je obećao da će doći i početkom prošle nedelje pokušao je da pozove Stevu, da se dogovore oko radova, ali ovom je telefon bio nedostupan. Rođak je tad otišao do Stevine kuće, ali Ljilja mu je rekla da se njen bivši muž hitno i neplanirano vratio u Austriju i da se od tada nije javljao. Rođaku je sve to bilo sumnjivo, pa je sve prijavio policiji. Kasnije kad je nađeno telo, sve kockice su se poklopile – , kaže komšinica.

Međutim, jedan od meštana Vlaškog Dola kaže da mnoge stvari ukazuju da je reč o ritualu i sektaškom obredu.

– Ljiljana i njena deca su jako čudni. Naročito ona i ćerka. Oblačili su se u crno, pre 20 sati nisu izlazili iz kuće. Došli su kod Stevana u kuću u vreme korone i od tada su pravili haos po celom imanju. Ubeđeni smo da su bili u sekti, a da Stevan o tome ništa nije znao dok je boravio u Austriji. Ljiljana i njena ćerka su uvek bile u crnom s kapuljačama na glavi, hodali su spuštenog pogleda, s rukavicama. Mogao bi da ih vidiš na ulici samo do zore. Stalno su se osvrtali oko sebe i bili na oprezu – kaže jedan od meštana koji je želeo da ostane anoniman i dodaje zastrašujuće detalje:

– Taj krevet koji su zapalili, čak i ne mislim da su to uradili kako bi prikrili neke dokaze. Mislim da je reč o nekom njihovom ritualu. Policija je u kući našla sve i svašta, paljevine, lekove, đubre, spaljen krevet… a pored toga sumnja se da su sa lešom boravili u kući duže od jednog dana. Nisu ga se oslobodili odmah. Ko zna šta su uradili. Stevan je bio predivan čovek i domaćin čovek, sigurno se šlogirao kada je video kuću, pa su ga ubili – rekao je naš sagovornik.

PRIKRILI TRAGOVE

Inače, tokom istrage je utvrđeno da su Ljiljana, Andrijana i Marko odmah posle zločina spalile krevet u kom je ubijen Steva, a njegov automobil, koji je korišćen za prevoz delova tekla do šume, detaljno je opran.

Čim su završili sa prikrivanjem tragova, otišli su u Beč, gde su tamošnjim vlastima prijavili Stevin nestanak. Zatim su se Ljiljana i njena ćerka vratile u Srbiju, gde su ubrzo uhapšene, dok je Marko ostao u Beču, zbog čega je za njim raspisana poternica.

(Tpknews.com/I.M.S)

PROČITAJ I

2 Komentari

  1. Odneli telo i bacili u šumu a radnik koji radi tamo na putevima tvrdi da je rovokopačem iskopao telo slučajno 🤔🤔🤔

  2. Sektaši nego šta!? Kažu da su mu suprugu često viđali u Tumanu gde se okupljaju ti sektaši. I ovog su pta išli tamo i bacili njegovo telo na ivicu puta.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker