PETAR VAMPIR ILI PETAR PE*ER? Nit u Stigu siromašnjije opštine, nit u njoj veće tišlerske bitange

Goran Dačić, bivši zamenik predsednika opštine u godinama mandata koje i on više ne broji, na sve načine pokušava da se vrati u opštinsku vlast, koja ga je ipak, godinama držala na lekovitoj infuziji. Dačić je u stilu najpoznatijeg srpskog vampira, Petra Blagojevića, sisao krv, novac inako siromašnim mesnim udruženjima i kud-ovima.

Foto: Privatna arhiva/Wikipedia

Kao predsednik udruženja potomaka stradalih u Velikom ratu 1912-1920, godinama je dobijao znatna sredstva kao nevladina organizacija, koja, da je, umesto usmeravao u negovanje tradicije očuvanja sećanja na pale borce, on je dobijani novac trošio na letnjim vašarima, u Velikom Gradištu, Petrovcu na Mlavi a najviše u Požarevcu, gde je do kasnih sati ašikovao u plesu sa maloletnim dečacima, nakon čega je sa njima odlazio u nepoznatom pravcu (vodio ih na spavanje)? Možda je posle ponoći došlo do transformacije u vampira Petra Pedera.

Na lokalnim izborima 2016 godine, Dačić je uzeo učešće u sklopu grupe građana gde je sa svojih 5 odbornika podržao SPS i njenog predsednika opštine Dragana Mitića, da bi ga na kraju u toj istoj izbornoj noći, kao jezičak na vagi, iskusno prodao.

Iako je prethodno sa Draganom Mitićem imao dogovor o podršci, krvopija se za fotelju zamenika predsednika opštine prodao SNS-u.

Sa novom foteljom i nova sredstva za njegove bahanalije, a usput onako, i neku vampirsku pedofilsku kombinaciju.

Nastaviće se…

(Mile Sova)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker