SRBIN UHAPŠEN U ITALIJI: Snabdevali drogom ceo grad, imali preko 90 mušterija dnevno

Srpski državljanin (64) uhapšen je u Italiji u velikoj policijskoj akciji zbog sumnje da je deo organizovane kriminalne grupe, koja je prodavala kokain, hašiš i marihuanu, a pored njega uhapšena su i još četvorica italijanskih državljana.

Foto: Ilustracija

U ovoj akciji učestvovalo je više od 30 policajaca, koji su ušli u trag organizovanoj grupi u italijanskom gradu Askoli Pičeno.

– Četiri Italijana i Srbin nabavljali su drogu od nekoliko različitih nabavljača kako bi lakše sakrili tragove i obavljali transport. Postoje podaci da je više od 90 kupaca svakodnevno nabavljalo narkotike od osumnjičenih – prenose italijanski mediji.

Oni navode da se prodaja odvijala uvek na tačno određenim mestima putem posrednika, ali i u kući jednog od osumnjičenih, koji se u tom momentu nalazio u kućnom pritvoru.

U jutarnjim časovima četvorica od pet osumnjičenih, među kojima je i državljanin naše zemlje, izvedeni su pred sudiju, a svi su iskoristili svoje pravo da se brane ćutanjem.

Kako prenosi italijanski portal La nuova riviera, ova policijska akcija izazvala je veliku pometnju u gradu, s obzirom na količinu kupaca narkotika, od kojih su pojedini neosuđivana lica.

(Tpknews.com/Mediji)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker