SPEKTAKULARNA PLJAČKA U NEMAČKOJ: Dva Srbina na skuteru usred dana odneli nakit vredan milion evra!

Nemački mediji su posle nesvakidašnjih razbojništava usred bela dana osumnjičene nazvali „Pink Panteri iz Užica“. Miloš J. (40) poznatiji kao Žica i Saša Z. (36) Tajson uhapšeni su u Užici prošle nedelje pošto je Nemačka izdala poternicu za njima zbog pljačke zlatara.

screenshot-228

Oni se sumnjiče za više pljački skupocenih zlatara u toj zemlji, a samo iz jedne u Hamburgu su odneli oko milion evra.

Njih dvojica se sumnjiče da su 20. oktobra 2014. godine, usred dana u samom centru Hamburga opljačkali juvelirnicu, a zatim su pobegli na skuteru pred brojnim očevicima. Nemački mediji su tu pljačku okarakterisali kao jednu od najspektakularnijih u tom gradu, a lopovi su prilikom pljačke nosili perike!

„Užički Pink panteri“, kako su ih mediji u Nemačkoj nazvali, prethodnu su tu juvelirnicu obišli nekoliko puta glumeći kupce i raspitujući se za luksuzne satove. Tada su razgledali gde se nalazi nakit, gde stoji obezbeđenje i gde su postavljene kamere.

– U pljačku su otišli tokom dana, a zaposlenima su zapretili smrću gasnim pištoljem. Za manje od deset minuta pokupili su sve iz vitrina i pobegli skuterom – naveo je sagovornik iz policije. Policija ih je identifikovala pregledom snimaka video-kamera.

Njima je određen pritvor do 30 dana.

TPKNEWS/Agencije

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker