ZA BOLJU TURISTIČKU PONUDU: Požarevac i Veliko Gradište zajedno na sajmu turizma u Beogradu

Od 22. do 25. februara na Beogradskom sajmu biće održan jubilarni 40. Međunarodni sajam turizma u Beogradu.

Uz promociju najnovijih trendova i zbivanja u međunarodnoj turističkoj industriji Sajam turizma u Beogradu već četiri decenije otvara nove perspektive u razvoju turističkog biznisa.

Foto: sajam.rs

Turistička organizacija Veliko Gradište u saradnji sa Turističkom organizacijom grada Požarevca, u petak 23. februara, u okviru 40. Međunarodnog sajma turizma u Beogradu, organizuje svečanu prezentaciju ovogodišnje turističke ponude.

Na prezentaciji će biti reči o završnoj fazi obnove Ramske tvrđave, izgradnji smeštajnih kapaciteta i avantura parka u Viminacijumu gde se ove održava i samit arheologa, jubileju Požarevačkog mira, završnoj fazi na izgradnji sportske hale na Srebrnom jezeru koja će produžiti sezonu i omogućiti pripreme sportista (pre svega Teodosićevog košarkaškog kampa) i tokom jeseni i zime, širokoj ponudi Silver-lejk rezorta (sportski tereni, turistički brod, restoran, akva park, hotel Danubia park u okviru koga se planira izgradnja zatvorenog bazena) i Ljubičevskim konjičkim igrama.

Prezentacija će se održati u Velikoj konferencijskoj sali (hala 4 Beogradskog sajma), od 11 do 13 časova.

Kao moderan evropski komercijalni sajam, Sajam turizma je zaštitni znak Beogradskog sajma, mesto koje svake godine poseti više od 75 hiljada ljudi zainteresovanih za putovanja, a javnost i posetici prema manifestaciji kao nezamenljivom turističkom događaju, neguju specijalan odnos.

Sajam turizma će se održati u halama 1, 1a, 2a, 3, 3a i 4.

Pod sloganom „Odmor te čeka!“ i ove godine predstaviće se najznačajnije turističke agencije, savezi i organizacije, hoteli, turistički centri, vazduhoplovne kompanije, međunarodni turički operatori…

Regionalni i međunarodni karakter Sajma turizma potvrđuje činjenica da sve veći broj izlagača i posetilaca dolazi iz svih delova sveta što ponudu destinacija ove godine čini većom nego ranijih godina.

Jedan od najatraktivnijih segnemata u bogatoj ponudi Sajma turizma tradicionalno su first minut ponude i ekskluzivne sajamske pogodnosti za odmor u letnjoj sezoni.

Zemlja partner ovogodišnjeg Sajma turizma je Grčka, večita inspiracija za putnike i omiljena letnja destinacija za turiste.

RADNO VREME

– Četvrtak, 22. februar / 10:00 – 18:00
– Petak, 23. februar / 10:00 – 19:00
– Subota, 24. februar / 10:00 – 19:00
– Nedelja, 25. februar / 10:00 – 17:00

CENE ULAZNICA
– Pojedinačna ulaznica / 300 RSD
– Grupna ulaznica / 200 RSD (20 i više osoba)
– Parking po satu / 200 RSD

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker